Nieuws West-Vlaanderen Westlease, Top Motors en Vandelanotte doen een triootje

Westlease, Top Motors en Vandelanotte doen een triootje

Westlease, Top Motors en Vandelanotte doen een triootje

DEERLIJK – In 2016 introduceerde het accountants- en auditkantoor Vandelanotte zijn nieuwe huisstijl. Ook het volledige wagenpark werd nu in een nieuw jasje gestoken. Het vernieuwde wagenpark werd besteld bij Top Motors (Wevelgem) enerzijds en Westlease (Deerlijk) anderzijds. Ofte een West-Vlaams onderonsje met drie bedrijven van eigen bodem. Kortom, een informeel triootje.

De Audi A1’s die werden geleased voor de junior medewerkers van het bedrijf, werden nu vervangen door een gloednieuwe vloot van maar liefst 44 wagens. Er werd ook nu gekozen voor Westlease als leasepartner. Het in Kortrijk gevestigde Vandelanotte werd in 1948 opgericht door Roger Vandelanotte en is inmiddels uitgegroeid tot een top 10 accountantskantoor- en auditkantoor in België. Als onafhankelijk accountants- en auditkantoor met vestigingen in Vlaanderen, Wallonië en Brussel adviseert Vandelanotte dagelijks vrije beroepers, bedrijven en familiale ondernemingen. Met meer dan 270 gespecialiseerde medewerkers is Vandelanotte zeer actief in tal van sectoren, waaronder de bouwsector, transportsector, medische sector, not for profit sector en professionele dienstverlening, alsook in de wereld van startups en scale-ups.

Westlease, van de familie Carette, noemt zichzelf graag ‘een KMO voor KMO’s’ en draagt hierbij een persoonlijke aanpak steeds hoog in het vaandel.

foto: Tom Vanderstichele, zaakvoerder Top Motors, Isabelle Semetier (Vandelanotte), Jean-Luc Hellin (Top Motors), Eric Berkhof (Van Mossel Automotive Groep), Barbara Dequae (Vandelanotte), Jurgen Adams en Nic Steyaert (Westlease).

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.