Nieuws West-Vlaanderen Wingman opent nu ook kantoor in het zuiden van de provincie

Wingman opent nu ook kantoor in het zuiden van de provincie

Wingman opent nu ook kantoor in het zuiden van de provincie

WAREGEM – Wingman, een vastgoedontwikkelaar actief in bouwgronden en woonprojecten, heeft naast zijn hoofdzetel in Wingene, nu ook een kantoor geopend in Waregem. De drijvende kracht achter de groep is Jean-Marie Van Wanseele die in 1994 zijn eerste stappen in de vastgoedwereld zette.

Na 15 jaar ervaring te hebben opgedaan bij éénzelfde projectontwikkelaar, lanceerde Jean-Marie Van Wanseele in 2009 zijn vennootschap Wingman in het noorden van de provincie. Enerzijds met de bedoeling om diverse diensten (prospectie, acquisitie, ontwikkeling, commercialisatie) te leveren aan verschillende bedrijven actief in de vastgoedwereld en anderzijds om actief te participeren in de realisatie van vastgoedprojecten. Sinds 2015 behoort ook het zelf ontwikkelen van nieuwe woon- en leefomgevingen tot de kernactiviteit.

Vastgoedontwikkelaar Wingman wil eigenaars professioneel begeleiden met een concreet engagement. Met dank aan 25 jaar ervaring, mikt  zaakvoerder Jean-Marie Van Wanseele naar eigen zeggen op zijn creativiteit én gedrevenheid om tot optimale oplossingen te komen voor alle betrokkenen. De werkwijze is gebaseerd op een professionele én vertrouwelijke samenwerking met een garantie voor het correcte verloop van het vastgoedtraject. Een team van experten staat klaar voor mede begeleiding.

Met het kantoor in Waregem, wil vastgoedontwikkelaar Wingman zijn werkgebied in West- en Oost-Vlaanderen beter kunnen bereiken, alsook zijn cliënteel in Antwerpen en Vlaams Brabant.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.