Nieuws West-Vlaanderen Yannick Maes (KCC Entertainment) opent uniek chocolade pretpark in China

Yannick Maes (KCC Entertainment) opent uniek chocolade pretpark in China

Yannick Maes (KCC Entertainment) opent uniek chocolade pretpark in China

WIELSBEKE – KCC Entertainement, het nichebedrijf van CEO Yannick Maes (49), is in het bedenken en het realiseren van pretparken bepaald niet aan zijn proefstuk toe. Dit maal is het weer raak met de opening van een unique selling proposition: het ontspanningspark Chocolate Kingdom in China. ‘Made in West-Vlaanderen’, en te bezoeken aan de andere kant van de wereld.   

Het park ligt op zo’n 2 uur rijden van de miljoenenstad Ghuangzhou. In China is de West-Vlaming Yannick Maes stilaan ‘kind aan huis’, met inmiddels 7 pretparken van zijn hand, waaronder het Smurfenpark in Shanghai, wat hij zelf het strafste noemt wat hij met zijn groep ooit bedacht heeft.

Inmiddels tekende KCC al 224 pretparken uit in 45 landen over de hele wereld. Yannick Maes is net geen vijftig. Het Chocolate Kingdom is bijzonder omwille van het centrale thema: chocolade. Het 18 hectare groot familiepark, dat begin deze maand de deuren opende, telt 27 grote attracties. Het park brengt nu eens indirect en subtiel en dan weer expliciet, ook een ode aan de Belgische chocolade, exportproduct bij uitstek. Daarbij kunnen ook chocolade ateliers gevolgd worden door de kinderen, of kan er een heus chocolade museum bezocht worden.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.