Nieuws West-Vlaanderen Yvan Vindevogel (Damier Group) stapt in Zoute Events

Yvan Vindevogel (Damier Group) stapt in Zoute Events

Yvan Vindevogel (Damier Group) stapt in Zoute Events

KORTRIJK – Zoute Events, de organisator van de beroemde old timer rally Zoute Grand Prix, herschikt zijn aandeelhouderschap. Yvan Vindevogel van de Damier Group stapt in als aandeelhouder en als kapitaalverschaffer. Hij neemt 25 procent van de aandelen en verschaft ook een achtergestelde lening. Last but not least zal hij met het Damier team ook ondersteunend werk verlenen op financieel en juridisch vlak.  Yvan Vindevogel wordt in de nieuwe structuur ook voorzitter van Zoute Events.

Yvan Vindevogel heeft op het vlak van events al een en ander bewezen. Denk maar aan de Middellandse cruisetochten die gelden als een soort ‘Tomorrowland op zee’. Bij Zoute Events stapt hij ook in met ambitie. Hij wil de gekende classic car rally Zoute Grand Prix (die volgende maand doorgaat) nog meer allure geven. Er wordt gesproken over een nog sterkere profilering. De broers Filip en David Bourgoo, twee van de drie oorspronkelijke oprichters van Zoute Evenst, blijven aan boord. Naast de Zoute Grand Prix, zal Zoute Events in de toekomst meer inzetten op nieuwe projecten die auto liefhebbers extra verwennen, waarbij gemikt wordt op autoliefhebbers uit zowel binnen- als buitenland, zo heet het officieel. Meer info of specificaties worden in deze fase nog niet gegeven, tenzij dat het zal gaan om uitzonderlijke belevenissen in een uniek kader. Tijdens de komende Zoute Grand Prix wordt meer tekst en uitleg gegeven.

Vorige week zag Zoute Events nog zijn derde stichter -de minzame Philippe Van de Ryse- opstappen. Volgens goed geplaatste bronnen gebeurde dat wegens fundamentele onenigheid met de broers Bourgoo over de te varen koers.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.