Nieuws West-Vlaanderen Zes bedrijven dansen met Dancing Dimi op de Bedrijven Contactdagen

Zes bedrijven dansen met Dancing Dimi op de Bedrijven Contactdagen

Zes bedrijven dansen met Dancing Dimi op de Bedrijven Contactdagen

KORTRIJK – Op de netwerkbeurs Bedrijven Contactdagen, die intussen toch al aan zijn 18de editie toe is, staat de kracht van samenwerking centraal, niet enkel voor bezoekers, maar ook voor de standhouders onderling. Zo bundelen de bedrijven Maxicon, Spanorama, Absolute@work, AbsoluteYOU, Certipower en Like a Virgin hun krachten op stand 4177, waarbij ze hun stand wil omtoveren tot een magische dartstempel. Met Dancing Dimi als bijkomende attractie. Competitief aangelegde bedrijfsleiders kunnen zich ook meten met het dartsfenomeen.

Een handdruk, een glas en talloze verhelderende gesprekken onder een ongedwongen sfeer. Het zijn de smaakvolle ingrediënten van de Bedrijven contactdagen, waarvoor bezoekers lang op hun honger moesten zitten.

Nu de pandemie echter bezworen lijkt, kan ondernemend Vlaanderen eindelijk z’n pijlen opnieuw richten op het leggen van kwalitatieve contacten. En dat mag je gerust letterlijk nemen. Op stand 4177 – waar 6 bedrijven zich verzamelen – kan je immers de uitdaging aangaan met niemand minder dan Dimitri ‘Dancing Dimi’ Van den Bergh.

Negen kansen op eeuwige roem

Met het hoge sfeergehalte op de stand komt echter ook flink wat spanning, want op woensdag en donderdag kan je er letterlijk een gooi doen naar eeuwige roem. Negen pijltjes, negen kansen om een topscore neer te zetten. En prijk je op donderdagmiddag nog steeds op het lijstje van de 10 hoogste scores, dan mag je hoogstpersoonlijk de krachtmeting met Dancing Dimi aangaan, de sympathieke Antwerpenaar die het al tot de top tien van beste dartsspelers ter wereld schopte.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.