Be Connect Intracto Group

Intracto Group neemt Brussels agency over

HERENTALS - Het creatieve performance agency Be Connect uit Brussel voegt zich bij de Intracto Group van Pieter Janssens. Met deze overname breidt Intracto Group zijn Franstalige expertise uit op het vlak van performance- en contentmarketing.

Pieter Janssens, ceo Intracto Group: "We zijn erop gebrand om ook in Brussel te tonen dat we als groep antwoorden kunnen bieden op de vraagstukken die bedrijven vandaag hebben. En dat in beide landstalen. Het team van Be Connect deelt onze ambitie en gedrevenheid en past dus perfect in de groep. Bovendien voegen Sabrina en Olivier zich bij de aandeelhouders van de groep en verankeren zich zo in ons groepsverhaal."

Focus op creatieve performance

Het team van het Brusselse Be Connect telt 20 experts in strategie & content (social, mobile video) en performance (social advertising, SEA en digital display). Be Connect bouwt die creatieve performancemarketing op drie pijlers. Via Brain (strategie, coaching en in-house consultancy), Build (content, community management en activaties) en Boost (advertenties en ROI-optimalisaties) ondersteunen ze bedrijven die hun verhalen kracht willen bijzetten.

Sabrina Bulteau en Olivier de Decker, co-oprichters van Be Connect: "Om verder te groeien en onze expertise nog breder in te zetten, zijn we erg fier om voortaan deel uit te maken van de Intracto Group. Onze klanten kunnen rekenen op een nog bredere waaier aan expertises en een nog straffer team van experts. Door in de Intracto Group te stappen kunnen wij nog beter, breder en dieper adviseren om zo nog meer garant staan voor de best mogelijke resultaten."

Intracto, dat in 2005 werd opgericht, kende de voorbije jaren door talloze overnames een fenomenale groei. Het Herentalse bedrijf telt momenteel in totaal 720 teamleden en dit op 11 verschillende locaties in België en Nederland.