Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Made in, is het regionaal betrokken nieuwsmerk voor inspiratie en nieuws van en voor ondernemend Vlaanderen.

Wij zijn een online nieuwsplatform ( onderdeel van Mediahuis ) dat gericht is op ondernemers, bedrijven en professionals. Wij brengen dagelijks nieuws, inzichten, interviews en achtergrondverhalen over de bedrijvigheid diep in de regio.

Je kan eenvoudig in- of uitschrijven via onze website 

Hier kun je je inschrijven voor de nieuwsbrieven die je interesseren en aangeven met welke frequentie je ze wilt ontvangen.

Als je nog vragen hebt , aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

We helpen je graag verder.

 

Heb je regionaal bedrijfsnieuws te melden of wens je gecontacteerd te worden door ons redactieteam? Stuur dan een e-mail of meteen je persbericht van 1 A4 pagina naar de redactie in jouw regio.

 

Neem contact op met een accountmanager van Ads&Data uit jouw regio voor meer informatie over onze advertentiemogelijkheden.

Ads&Data is de nationale regie van Telenet/SBS, Mediahuis (waaronder Made in), Pebble Media en Proximus.

De redactie is niet verplicht een artikel ter goedkeuring voor te leggen aan de afzender van een persbericht. In bepaalde gevallen neemt de redactie telefonisch of e-mail contact met de afzender van het persbericht om extra vragen beantwoord te krijgen. Op dat moment kunnen eventueel individuele afspraken tussen de journalist en het bedrijf gemaakt worden.

De redactie speelt kort op de bal. Nieuws dat ons bereikt voor 12u komt in aanmerking om diezelfde dag nog online te gaan en verspreid te worden met de nieuwsbrief van de volgende ochtend. Weliswaar is de publicatie afhankelijk van het totaal nieuwsaanbod van de dag en stelt de redactie de prioriteiten. De redactie behoudt zich het recht om niet tot publicatie over te gaan en communiceert hier niet over.

De redactie gaat bewust op zoek naar relevante inhoud over en voor het bedrijfsleven uit de eigen regio. De geleverde content biedt toegevoegde waarde voor het doelpubliek van ‘Made in’: bedrijfsleiders en managers van kmo’s en grote bedrijven, zelfstandig ondernemers, …

Commerciële promotie neemt de redactie niet op. Daarvoor biedt ‘Made in’ andere formules aan. Neem contact op met de accountmanager van Ads&Data uit jouw regio voor meer informatie. Ads&Data is de nationale regie van Telenet/SBS, Mediahuis (waaronder Made in), Pebble Media en Proximus.

‘Made in’ is met zeven edities actief in zeven regio’s in Vlaanderen.

We brengen nieuws uit Limburg, Kempen, Antwerpen, Mechelen, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen.

Dit kan verschillende redenen hebben. Meest waarschijnlijk is dat de nieuwsbrief per toeval terecht is gekomen in de spamfolder of mapje met ongewenste mail. Om te voorkomen dat je ongewenste e-mailberichten (spam) ontvangt, blokkeren een aantal providers soms berichten die afkomstig zijn van afzenders waarvan het e-mail adres niet in het adresboek van de ontvanger staat. Opdat je onze nieuwsbrief blijft ontvangen, raden wij aan het adres info@mail.ontdekmadein.be aan je adresboek of lijst met vertrouwde afzenders toe te voegen. Vanuit dit adres worden onze nieuwsbrieven verzonden. Zelfs wanneer ons adres is toegevoegd aan de lijst met contactpersonen is het nog mogelijk dat je onze berichten niet ontvangt. Er zijn immers veel redenen waarom mailservers een mail kunnen blokkeren, zelfs zonder hem in de spam map te plaatsen. Het volstaat b.v. dat er teveel abonnees binnen één bedrijf onze nieuwsbrief ontvangen, of dat je niet vaak genoeg de nieuwsbrief opent naar de zin van je mailserver, of dat een collega onze nieuwsbrief als spam gemarkeerd heeft… De lijst van mogelijke oorzaken kan heel lang zijn. Stuur een bericht naar madein@mediahuis.be en we bekijken het.

Dit kan verschillende redenen hebben:

  • Het event is al in de agenda opgenomen.
  • Het event is niet gericht naar onze doelgroep.
  • Het event is niet in lijn met de visie van ‘Made in’.
  • De opgegeven informatie over het event bevat bezwarende elementen die indruisen tegen de openbare orde of goede zeden.
  • De opgegeven informatie over het event is onjuist of onvolledig

Organisatoren kunnen zelf in de ‘Agenda’ van ‘Made in’ een event aanmelden. Hoe doe je dit?

  • Ga naar de agenda pagina
  • Klik op ‘activiteit toevoegen’
  • Vul volgende gegevens in: datum, naam activiteit, naam organisator, regio, URL
  • Bevestig
  • Diezelfde dag verneemt u via e-mail of de door u aangemelde activiteit wordt geactiveerd of niet.

Stuur een bericht naar madein@mediahuis.be en we bekijken het.