Over ons

Made in

Hét nieuwsmedium voor je dagelijkse shot ondernemingszin van bij ons

WIJ ZIJN MADE IN

Wij zijn een toegankelijk nieuwsmedium voor iedereen in ondernemend Vlaanderen. Maar nog meer zijn wij een ode aan ‘ondernemen’.

Wij zijn fier op ondernemend Vlaanderen. Want elke Vlaamse regio zit vol ondernemingen met een groots effect op de wereld. 

Wij staan aan de zijde van deze ondernemers, om hen te versterken en aan te moedigen. Om hun ondernemersvuur aan te wakkeren en brandend te houden. 

Wij inspireren en geven goesting met ondernemersnieuws uit de regio. Maar ook via triggerende ondernemersverhalen en -inzichten binnen universele thema’s.

Ons nieuws weerspiegelt het optimisme van de ondernemer, die typisch Vlaamse ondernemersgeest. Want wanneer die citroenen krijgt, dan maakt ie er limonade van.

En daar helpt Made in graag een ondernemend handje bij.

WEBSITE & NIEUWSBRIEVEN

De eerste afspraak die ondernemers, CEO’s en kaderleden iedere ochtend hebben om te kunnen meepraten over het meest recente, economisch nieuws uit hun regio? Dat is die met Made in. Want wij zorgen er immers voor dat nieuwsbehoeften vervuld en nieuwsgierigheden gestild worden. Op een locatie naar keuze: mailbox, website of sociale media. En dat in 7 Vlaamse regio’s: Limburg, Kempen, Antwerpen, Mechelen, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. Telkens met enkele essentiële agendapunten in het achterhoofd: optimistisch ondernemerschap, regionale relevantie en krachtige, onafhankelijke journalistiek.

Ook op de hoogte blijven? Schrijf je dan in op onze dagelijkse, gratis nieuwsbrieven.

Inschrijven

NIEUWSBRIEF

Dagelijks bedrijfsnieuws uit je regio ontvangen?

Inschrijven