startup-photos s

AGePe biedt zijn klanten tijdens coronacrisis gratis sotwarelicenties

OUD-TURNHOUT - Terwijl de coronacrisis de hele wereld in zijn greep houdt, zoeken heel wat ondernemingen naar creatieve oplossingen om hun klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Automatiseringsbedrijf AGePe biedt zijn klanten nu tijdelijk gratis werkpleklicenties aan van zijn software.

AGePe levert semi-administratieve software- en automatiseringsoplossingen in de  transport-, expeditie- en verhuisindustrie. “Dit zijn stuk voor stuk essentiële sectoren die alles op alles zetten om de coronacrisis het hoofd te bieden“, zegt Luc Loodts van AGePe. “We merken dat veel van onze klanten door het verplichte thuiswerk van hun werknemers nood hebben aan extra werkpleklicenties van onze software. In normale omstandigheden heeft elke klant voldoende met de aangekochte zogenoemde ‘concurrent user licenties’.  Maar nu is er veel meer administratief en commercieel personeel tegelijk aan het werk, omdat ze van thuis uit werken en daarom  is de vraag naar bijkomende licenties groot.”

Het bedrijf biedt zijn klanten daarom de mogelijkheid tot een upgrade en stelt hierdoor bijkomende licenties gratis ter beschikking. Voorlopig worden deze licenties tot 1 juni aangeboden. Afhankelijk van hoe de crisis evolueert herbekijkt AGePe de timing.

AGePe Logistics Software opereert vanuit twee vestigingen: een kantoor in Oud-Turnhout en een kantoor in Amersfoort. De klanten situeren zich voornamelijk in België en Nederland, maar ook bedrijven in de UK, Duitsland, Spanje, Portugal behoren tot de klantenkring.