IMMO Point

Immo Point Kempen schenkt CO2-meters aan GBS De Vlieger 

KASTERLEE - Zaakvoerders Sophie Van Aelten en Ronny Rogiers van immokantoor Immo Point Kempen in Kasterlee hebben 20 CO2-meters geschonken aan de plaatselijke basisschool, waar hun dochter school loopt. 

Immo Point Kempen heeft zijn hoofdkantoor in Kasterlee. “We hebben een sterke binding hebben met Kasterlee en zeker met de school van onze dochter”, vertelt Sophie Van Aelten. “Aangezien de jeugd onze toekomst is, hebben we beslist om alle 20 klaslokalen van De Vlieger te voorzien van een CO2-meter. Dat is ons op de valreep gelukt, ze waren bijna overal uitverkocht.”

CO2-meters worden namelijk ingezet in de strijd tegen het coronavirus. “Wanneer de lucht in een klas goed wordt ververst, wordt de kans op besmetting kleiner via de lucht binnen. De hoeveelheid CO2 is een belangrijke indicator voor de kwaliteit van de binnenlucht. Een slechte luchtkwaliteit kan trouwens ook leiden tot heel wat andere klachten, zoals vermoeidheid, verminderde concentratie en hoofdpijn. Met de schenking van de C02-meters hopen we ons steentje bij te dragen aan een veiligere en gezondere omgeving zodat onze kinderen hopelijk gespaard blijven van het virus.”

Ondertussen zijn de CO2-meters al geïnstalleerd en doen ze alle 20 hun job. Naast het hoofdkantoor in Kasterlee heeft Immo Point Kempen sinds enkele maanden een tweede kantoor in Tongerlo (Westerlo). Sophie en Ronny stellen 5 mensen tewerk.