Juneau Cayenne

Juneau Cayenne steekt creatieve diensten in winkelmandje

LICHTAART - Communicatiebureau Juneau Cayenne zet voortaan meer in op een online aanbod aan creatieve diensten. Als creatief ontwerpbureau trekt het bedrijf zijn dienstverlening open naar alle sectoren. Opmerkelijk is het online platform om eenvoudig een logo te laten maken, een bedrijfsnaam te ontwikkelen of een presentatie te laten opmaken die op dezelfde dag klaar is.

Het full-service communicatiebureau specialiseerde zich de laatste jaren in de healthcare sector. “We trekken het nu open naar alle sectoren. We blijven een gespecialiseerde unit hebben in healthcare, want daar hebben we enorm veel expertise. Maar we specialiseren ons daarnaast ook in de voedingssector & horeca en in de retailsector. We hopen bijvoorbeeld in de komende maanden verpakkingsontwerp eenvoudig te kunnen aanbieden op ons online platform”, aldus Nicole Verbeeck.  Zusterbedrijf de keuken van Jolliette zit hier voor iets tussen. “In dit bezorgrestaurant doen we heel wat ervaring op met duurzame take-away verpakkingen. Deze expertise koppelen we terug naar Juneau Cayenne.”

Drie online creatieve diensten

Het nieuwe Juneau Cayenne start met 3 online creatieve diensten: logo-ontwerp, de ontwikkeling van een bedrijfsnaam en het opsmukken van een presentatie. “De klanten kunnen rechtstreeks de uitvoering van het project boeken in de kalender, en ze kunnen kiezen uit een aantal pakketten die verschillen qua prijs. Het werk wordt nog dezelfde dag opgeleverd. Onze klanten weten wat wanneer zal gebeuren en hoeveel het zal kosten.”

Korte sprints

Juneau Cayenne heeft ervoor gekozen om het creatieve werk uit te voeren in korte sprints. “Er is een enorme behoefte aan creativiteit en effectiviteit op korte termijn. Dit betekent krimpende budgetten en meer creatieve output. Steeds meer bedrijven willen snellere resultaten zien op hun marketing- en communicatiebudgetten.”

Snel

Het bedrijf speelt ook in op de grote vraag naar de opmaak van sterke webinarpresentaties. “Wij maken in no-time een dijk van een presentatie” zegt een enthousiaste Nicole Verbeeck . “De opdrachtgever boekt een moment in onze agenda om de slides op te maken en wij sturen ze dezelfde dag nog terug. Hetzelfde met het ontwikkelen van een bedrijfsnaam. De opdrachtgever kiest een moment waarop wij bedrijfsnamen ontwikkelen op basis van een briefing en sturen dezelfde dag het resultaat nog terug.”

Engels

De nieuwe website van Juneau Cayenne (www.juneaucayenne.com) is in het Engels, omdat het bedrijf naast Belgische ondernemers ook opdrachten uit het buitenland wil aantrekken. “We twijfelen momenteel of we de site ook in het Nederlands moeten aanbieden om meer slaagkansen te hebben. Mochten ondernemers hierover willen feedback geven, mogen ze dit altijd laten weten via de chatfunctie op onze nieuwe website of via info@juneaucayenne.com.