jongeondernemer

Wie wordt de Antwerpse Jonge Ondernemer 2017?

a-jonge-ondernemer-vh-jaar

Ieder jaar beloont de netwerkorganisatie JCI district Antwerpen een jonge ondernemer die zich via vernieuwende en duurzame initiatieven een plaats heeft verworven op de markt. Op 16 maart 2017@KBC Boerentoren vindt de eerstvolgende verkiezing plaats van de Antwerpse Jonge Ondernemer. Begin dit jaar ging deze erkenning naar Jan De Backer die de revolutionaire Functional Respiratory Imaging (FRI)- technologie uitwerkte voor de beeldvorming van longen. Hij bouwde rond die nieuwe ontwikkelingen zijn onderneming Fluidda in Kontich uit.

JCI is nu op zoek naar kandidaten. Ben je of ken je iemand tussen de 18 en 40 jaar oud die in de provincie Antwerpen woont? Ben je of is hij/zij (mede)-eigenaar van een onderneming die al meer dan drie jaar bestaat? Internationaal gefocust? Significante omzet (+/- 1.000.000,00 eur) waarin groeipotentieel zit? Twijfel dan niet langer en stel je / hem-haar nu kandidaat voor de verkiezing van de Antwerpse jonge ondernemer 2017.

Winst is niet het doorslaggevend criterium voor het behalen van de award, maar wel durf, initiatief, teambuilding en management. Deze prijs is bedoeld als een stimulans voor alle jonge Antwerpse ondernemers en een aanzet om hun talenten en vaardigheden aan te wenden. In tegenstelling tot de vele andere ondernemingsawards die onze regio rijk is, zet JCI met haar Jonge Ondernemer Award niet de onderneming in de kijker maar focust ze op de kwaliteiten van de ondernemer als persoon.

De winnaar van deze verkiezing neemt het later in 2017 op tegen de laureaten van de andere provinciale voorrondes op de verkiezing van de Vlaamse jonge ondernemer. Meer info via fien.defever.fd@gmail.com en koen.claesen@be.ey.com .