Overname 3W

3W vindt onderdak bij Smart Human Capital Group

ANTWERPEN - Smart Human Capital Group neemt de business unit 3W Executive Interim Management over van The Adecco Group Belgium. Het Antwerpse ondernemerskoppel Boudewijn Dupont, die in april 2016 werd aangesteld als managing director van 3W binnen Adeccon, en Kim Ciers realiseert zo een management buy-out.

De overeenkomst komt er omdat de activiteiten van 3W beter aansluiten bij de activiteiten van Smart Human Capital Group. Dat Antwerpse bedrijf biedt nu al consultancy aan ter ondersteuning van kmo’s, groeibedrijven en multinationals via het merk Business Coaches Network.

“Toen ik in 2016 managing director werd van 3W is er een totaal nieuwe wereld voor mij open gegaan", vertelt Boudewijn Dupont. "3W heeft immers de voorbije 22 jaar een gigantisch netwerk kunnen uitbouwen van meer dan 7.000 High-Level hands-on profielen, met ervaring in alle disciplines en sectoren. De oplossingen die we daardoor aan onze bedrijven kunnen bieden is fenomenaal en doelgericht.”

Nu zowel 3W als Business Coaches Network onder Smart Human Capital Group wordt gebracht, wordt er een brug gebouwd tussen consultancy en interim management waardoor het bedrijf snel kan gaan groeien. Bij de overname vallen geen ontslagen. De managers van 3W blijven op post en nemen ook het 3W-personeel mee over.