Nieuws Antwerpen 10% groei voor 3D-ICT

10% groei voor 3D-ICT

10% groei voor 3D-ICT

david3D-ICT heeft verleden jaar een groei gerealiseerd van meer dan 10%. Het ICT-bedrijf klokte daarbij af op 12 miljoen euro. Het aantal medewerkers steeg eveneens met 10% tot 150 man. Die groeilijn werd tijdens de eerste maanden van het nieuwe jaar overigens onafgebroken verder gezet. Zoals het het er nu naar uitziet zal het bedrijf 50 extra mensen aanwerven. Vooral de sales- en recruteringsteams zullen sterk uitgebreid worden.

3D-ICT is een veelzijdig ICT-oplossingsgericht bedrijf dat zich specialiseert in consultancy, managed services/staffing en cloud computing. “3D-ICT legt de lat heel hoog. Kiezen voor 3D-ICT is in dit opzicht kiezen voor een oplossing die niet kan verbeterd worden. Niet qua prijs en niet qua kwaliteit. We zijn voor veel klanten een benchmark,” zegt ceo David van Waesberghe.

In 2015 zijn zowel de divisies managed services als consulting sterk gegroeid. Er werd zwaar geïnvesteerd in de “software factory” van het bedrijf. Die zal vanaf het tweede kwartaal een eigen bijdrage leveren aan de winst, meent het management. Wat de software in SAAS model verder inhoudt zal bekend gemaakt worden in het verder verloop van 2016.

“Als de reacties van klanten/prospects (die reeds een beperkte primeur hebben gekregen) tekenend zijn voor de rest van onze klanten en prospects dan belooft dit een top product te worden”, zegt David van Waesberghe nog.

3D-ICT zal dit jaar zijn eerste stappen buiten België zetten. Het Antwerpse bedrijf aan de Verschansingsstraat tekent daarbij de eerste lijnen uit.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.