Nieuws Antwerpen 100 teams op eerste Antwerpse Hercules Trophy

100 teams op eerste Antwerpse Hercules Trophy

100 teams op eerste Antwerpse Hercules Trophy

herculesVolgende week zaterdag komt de eerste editie van de Antwerpse Hercules Trophy naar Park Spoor Noord. Zo’n 100 Antwerpse teams schreven zich in voor dit bedrijfssportevenement en zullen er strijden om de legendarische beker.

De Hercules Trophy is een bedrijfssportevenement, waar de focus ligt op teambuilding en netwerking via sportieve activiteiten. En dat in een heuse festivalsfeer. Onder de deelnemende bedrijven vinden we namen zoals Deme, Ahlers, CMA CGM, Gunvor Petroleum, NYK, Antwerp Management School, ZNA, Mediahuis, Gemeentelijk Havenbedrijf en vele anderen. Ook Made in Antwerpen is present. En dan niet enkel als sponsor. Uw nieuwswebsite zet een eigen team in.

De deelnemers mogen zich verwachten aan een totaalpakket. Naast de sportieve activiteiten die op het programma staan barst de hele dag van een hoog entertainmentgehalte. Zo is de presentatie in handen van Erika Van Tielen en Ben Roelants. In de namiddag wordt de sfeer opgebouwd met foute muziek door Steve Tielens. Na de sportieve activiteiten barst de party los met dj’s zoals Nexuz, DJ Mystique en DJ Makasi, bekend van o.a. Tomorrowland.

“Hercules Trophy differentieert zich van de typische sportevenementen in die zin dat het een puur B2B- evenement is, dat zich richt tot bedrijfsmensen ongeacht hun sportieve conditie. Ons evenement is ook een echt teamgebeuren, dat organisaties versterkt, zowel aan de binnen- als aan de buitenkant. De nadruk ligt niet op sportieve prestaties, maar vooral op teamspirit en mensen met elkaar in contact brengen”, aldus Yves Vekemans, CEO Hercules Trophy.

De Hercules Trophy promoot maximaal genot bij de deelnemers. Gedurende de hele dag kunnen de deelnemende bedrijven genieten van gezonde slowfood van Landlopers (o.a. bekend van Cargo Zomerbar, Fiskebar, enz.). Bedrijfsleiders die zelf niet deelnemen in een team worden uitgenodigd om deel te nemen aan de VIP Networking en het petanquetornooi. Zodoende kunnen ze extra punten in de wacht slepen voor hun medewerkers. Ook kinderen kunnen genieten van de Herculeaanse sfeer. Zij kunnen terecht op de Hercules Kids. Ook daar levert hun deelname steevast extra punten op voor hun ouders, die deelnemen in een team.

Na Mechelen, Dubai, Abu Dhabi, New York, Madrid, Munchen, Warschau, Vilnius en Johannesburg strijkt de Hercules Trophy nu voor het eerst in Antwerpen neer, met de steun van Sporting A, de Antwerps-Wase Kamer van Koophandel en de Antwerpse basketclub Port of Antwerp Giants.

Voor schepen voor Sport Ludo Van Campenhout past de Hercules Trophy perfect in het plaatje van Antwerpen als Vlaamse Sportstad bij uitstek: “voor Antwerpen is de Hercules Trophy een mooie aanwinst voor ons lijstje van sportevenementen. Zeker omdat we hiermee een businesspubliek aanspreken met sport, iets waar we de volgende jaren nog meer op willen inzetten. We kunnen nu al zeggen dat we met dit aantal deelnemende teams geslaagd zijn in ons opzet. De stad neemt zelf ook deel met 9 ploegen vanuit verschillende diensten. Voor ons is het belangrijk om ook maximaal te interageren met de burgers.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.