De Gosselin Group heeft een uitstekend boekjaar 2014/2015 achter de rug. Dat blijkt uit de geconsolideerde jaarrekening die een omzetverhoging van liefst 13% aangeeft. Gosselin haalde precies de kaap van de 200 miljoen euro. Het feit dat veel facturen in dollar afgehandeld worden heeft dat cijfer allicht wél enigszins opgeblazen.
In en om de Belcrownlaan in Deurne gaat het er niettemin geregeld heel hectisch aan toe. Het transportbedrijf is in volle expansie en dat laat zich aanzien. De groep telt vandaag meer dan 40 ondernemingen. Het bedrijf is actief in zowat alle landen van de wereld. De Antwerpse verhuisfirma van destijds is op die manier uitgegroeid tot een heuse multinational die geen enkele uitdaging uit de weg gaat. Gosselin stelt 450 mensen tewerk.
Met een geconsolideerde winst van 5 miljoen euro mogen ook de financiële cijfers best gezien worden. Het vorige boekjaar werd afgesloten op 1,4 miljoen euro.
Allicht een hele stap vooruit is zeker die vaststelling dat een pijnlijk juridisch conflict met de Verenigde Staten definitief afgesloten werd. Gosselin kreeg enkele tijd terug een claim aangesmeerd van liefst 24 miljoen dollar. Het ging erom dat de Antwerpse firma in de fout zou gegaan zijn bij de toekenning van een vervoerscontract met het Amerikaanse leger. De rechter veroordeelde Gosselin effectief doch naderhand bleek het ministerie van Justitie dan toch geen stappen te zetten om het vonnis te laten uitvoeren. Merkwaardig overigens want naderhand bleek dat het Amerikaanse leger er zelfs voordeel bij had gehad om (voor de zoveelste keer) met Gosselin scheep te gaan. Bovendien bleek de geëiste som effectief excessief en zelfs in strijd met de openbare orde.
De Gosselin Group wordt aangestuurd door gedelegeerd bestuurder Marc Smet.