Nieuws Antwerpen 13 kantoren van First Immo gaan op in Dewaele Vastgoedgroep

13 kantoren van First Immo gaan op in Dewaele Vastgoedgroep

13 kantoren van First Immo gaan op in Dewaele Vastgoedgroep

ANTWERPEN – First Immo, opgericht in 1996 en sinds 2007 overgenomen door Wim Peleman, Martine De Kock en Rik Herrygers, wordt opgenomen in de Dewaele Vastgoedgroep. Dankzij de integratie van de 13 kantoren van de Antwerpse makelaarsgroep groeit Dewaele Vastgoedgroep van 25 kantoren naar 38 kantoren. Daarmee wordt de groep de grootste onafhankelijke makelaar in ons land.

Op geografisch vlak sluit de lokale verankering van Dewaele Vastgoedgroep in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Brussel aan op die van First Immo in Antwerpen en Oost-Vlaanderen, waardoor de regionale spreiding van de groep exponentieel toeneemt.

Filip Dewaele, ceo Dewaele Vastgoedgroep: “Met First Immo hebben we een fantastische partner gevonden om onze groeistrategie verder vorm te geven. Deze krachtenbundeling brengt meteen de nodige schaalgrootte mee, waardoor de continuïteit en stabiliteit van onze groep verder verzekerd wordt, zowel voor onze medewerkers als voor onze klanten.”

Grootste in België

Met in totaal 38 kantoren wordt Dewaele Vastgoedgroep de grootste onafhankelijke makelaar in ons land én de derde grootste vastgoedmakelaar na de franchiseketens ERA en Century 21.

“In cijfers betekent dit uiteindelijk dat we met onze 220 mensen aan boord, verspreid over 38 kantoren, jaarlijks 2.400 verkoopstransacties en 2.000 verhuurtransacties realiseren, en syndicus zijn van meer dan 500 appartementsgebouwen. Ons absolute voordeel is dat we vanuit één gecoördineerde organisatie met 1 stem, 1 beleid en 1 visie kunnen handelen, en toch heel sterk lokaal verankerd zijn”, zegt Wim Peleman, ceo First Immo.

First Immo is een gevestigde waarde in Noord-, Centrum-, Zuid-Antwerpen en gedeeltelijk in Oost-Vlaanderen. In september 2019 openden ze nog hun dertiende kantoor in Puurs. Het team van First Immo bestaat uit 38 vastgoedmedewerkers.

Dewaele Vastgoedgroep gelooft door deze integratie op termijn eveneens in de opportuniteit om haar nichemerken inzake luxevastgoed (Van der Build) en bedrijfsvastgoed (Turner) ook in de Antwerpse regio op de kaart te kunnen zetten.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.