deze-17-start-ups-behoren-tot-de-nieuwe-lichting-van-het-birdhouse-accelatorprogramma

15 nieuwe start-ups bij jarige Birdhouse

Negen op de tien start-ups die de accelerator van Birdhouse voltooiden is nog altijd actief. Bovendien maken deze bedrijven een jaarlijkse groei door van gemiddeld 350%. Met die cijfers kan Birdhouse Accelerator zijn 5-jarig jubileum in vreugde vieren. Deze maand starten er opnieuw 15 start-ups, waarvan zeven Antwerpse, aan hun trajact.

“We hebben al een mooie bijdrage kunnen leveren aan de groei van veel bedrijven, maar we zijn nog lang niet klaar”, zegt oprichter Jan-Willem Callebaut. “Het is ons doel om de beste scaling-up experience aan te bieden, door start-ups toegang te geven tot een waanzinnig netwerk van mentoren en advisors in een op maat gemaakt traject.”

Van de 15 nieuwe start-ups zijn er zeven in Antwerpen gesitueerd. Maak kennis met die Antwerpse start-ups:

Ask Waldo

De technologie van Ask Waldo brengt werknemers van grote organisaties met elkaar in contact. Zo wordt de benodigde expertise uitgewisseld op een snelle en efficiënte manier.

VR Medics BV

VR Medics ondersteunt de therapie voor mensen met dementie via VR-technologie. Van geheugentraining tot pijnbestrijding en palliatieve zorg.

Tyranos

De missie van Tyranos is glashelder: het ontwikkelen kwalitatieve supplementen voor het voortbewegingsstelsel, die doen wat moet. Zónder compromis. 100% natuurlijk en ondersteund door de wetenschap.

Kluster

Klusser nodig? Kluster matcht linker- met rechterhanden en zoekt de juiste persoon voor je klus bij jou in de buurt. Van grasmaaien tot babysitten en het geven van bijles.

Oh Yaz

Drie op de vier vrouwen kampen minstens een keer in hun leven met een vaginale infectie. Met Feel Good Underwear richt Oh Yaz zich voor 100% op het preventieve luik; gezond en comfortabel ondergoed voor power-vrouwen!

Diacé

Het leven met diabetes kan best ingewikkeld zijn. Diacé maakt het leven van een diabetespatient een stuk aangenamer met een divers aanbod aan handige en leuke accessoires.

Distrilink

Distrilink helpt fabrikanten van consumptiegoederen hun merk uit te bouwen en verkoop te genereren via de marketplaces zoals onder andere Amazon en Bol.com.