Nieuws Antwerpen 20 jaar A12 Business Club

20 jaar A12 Business Club

20 jaar A12 Business Club

aaatjeDe A12 Business Club bestaat 20 jaar. De club werd bij die gelegenheid door gastheer, de Antwerpse schepen Rob Van de Velde ontvangen tijdens een ontbijtvergadering op het Antwerpse stadhuis. De schepen bracht hulde aan de initiatiefnemers en prees de communicatie van de club in het belang van het bedrijfsleven.

De A12 Business Club werd in juni 1996 boven de doopvont gehouden. De club groeide uit de ambities van advocaten Ward Van Loo en Jan Bergmans, journalist Freddy Michiels en bankier Danny Breugelmans.

De organisatie werd opgericht om zoveel mogelijk kmo-bedrijfsleiders samen te brengen tijdens maandelijkse ontbijtvergaderingen waarop kan genetwerkt worden, contacten gelegd leggen en inspiratie en kennis opgedaan via inspirerende gastsprekers die elke ontbijtvergadering opfleurden.

Van bij de start mocht de club rekenen op grote belangstelling van het zakenleven.

Twintig jaar later is de club uitgegroeid tot een belangrijke schakel in het netwerk van het kmo-bedrijfsleven. De organisatie telt vandaag 150 leden en sympathisanten en lag aan de basis van verschillende initiatieven die ondertussen uitgegroeid zijn tot vaste waarden in het Antwerps bedrijfsleven. Zo groeiden vanuit de club initiatieven zoals “De Nacht van de KMO”, een jaarlijks evenement dat telkens zo’n 500 bedrijfsleiders bijeenbrengt om verdienstelijke ondernemers te huldigen. “Succesrijk Netwerken” is een initiatief om zoveel mogelijk bedrijfsclubs uit de provincie Antwerpen bijeen te brengen.

In de loop van het jaar zal de A12 Business Club in het kader van het 20-jarig bestaan nog verscheidene manifestaties organiseren.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.