Nieuws Antwerpen 9% groei voor Cheops Technology

9% groei voor Cheops Technology

9% groei voor Cheops Technology

filipIT-dienstenleverancier Cheops Technology bestendigt zijn duurzame groei. Ondanks uitdagende marktomstandigheden sloot het bedrijf uit Edegem 2015 af met een omzet van 18,6 miljoen euro, een stijging van 9 procent in vergelijking met het jaar ervoor. De toegevoegde waarde steeg met 23 procent. Onder meer met de opening van een kantoor in de regio Brussel, plant Cheops in 2016 nieuwe investeringen om de dienstverlening naar klanten toe verder te ondersteunen.

“Onze duurzame groei is het resultaat van het blijvend vertrouwen dat onze klanten in ons stellen,” zegt Filip Goos, CEO van Cheops. “We vertalen hun uitdagingen in oplossingen die hun doelstellingen meetbaar ondersteunen. Ons doel is de risico’s voor onze klanten te verminderen en hun bedrijfscontinuïteit en productiviteit te verhogen. Het is die toegevoegde waarde waarmee we voor hen het verschil blijven maken.”

In 2015 zag Cheops opnieuw een sterk toenemende vraag naar cloud en managed services, met een groei van 24 procent in die activiteiten als resultaat. Cheops ziet een duidelijke verschuiving in België van investeringen in IT naar het gebruik van IT als een dienst. Zo brachten onder meer de technische controledienst BTV, Groep Van Pelt en SDM-Valorum hun volledige IT onder in de Cheops-cloud. Ter ondersteuning van de groei breidde Cheops het eigen cloudplatform, ondergebracht in een Tier 3+ datacenter in België, gevoelig uit.

In 2016 plant Cheops de organisatie verder uit te bouwen door 55 nieuwe medewerkers aan te werven. Voorts zet Cheops sterk in op ontwikkeling en het vermarkten van nieuwe diensten, om klanten beter te blijven ondersteunen in een snel veranderende markt. Zo zal de dienstenportfolio op het vlak van cloud, mobility en security aanzienlijk worden uitgebreid.

Het is de missie van Cheops om IT strategisch in te zetten en zo meetbaar bij te dragen tot de doelstellingen van KMO’s en grote bedrijven. Als IT-dienstverlener helpt het bedrijf klanten bij het bouwen, optimaliseren en beheren van hun IT-infrastructuur zoals netwerk, opslag, beveiliging en systemen. Met een aanbod van managed en cloud services, een ervaren team van IT-experten en eigen tools zorgt Cheops voor meer bedrijfscontinuïteit, kostenefficiëntie en productiviteit. Cheops werd in 1989 opgericht en telt vandaag meer dan 150 medewerkers.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.