Nieuws Antwerpen A.S.Adventure wil inspireren met podcast Grensverleggers

A.S.Adventure wil inspireren met podcast Grensverleggers

A.S.Adventure wil inspireren met podcast Grensverleggers

Gewone mensen die buitengewone dingen doen. Zo klinkt het in de podcast ‘Grensverleggers’, die op 27 november door A.S.Adventure wordt gelanceerd. Hierin gaat presentator Pieter Embrechts het gesprek aan met gewone mensen die niet terugdeinzen voor avontuur. Mensen die geen angst hebben om hun grenzen te verleggen of om nieuwe dingen te ontdekken. Mensen die begrijpen dat avontuur geen activiteit is, maar een state of mind.

Met de podcast Grensverleggers wil A.S.Adventure de band met zijn publiek naar een hoger niveau tillen. Op een intieme manier connecteert A.S.Adventure met zijn luisteraars. Een podcast zit letterlijk in je oren en kan je beluisteren wanneer je wil. Dus ook tijdens het wandelen of sporten. In ieder van ons huist een avonturier. Het is A.S.Adventure’s persoonlijk doel om die te doen ontwaken.

“Podcast zijn een grensverleggend medium. Ze vergroten en versterken ons bereik over alle generaties heen”, aldus Didier Neyt, marketing director A.S.Adventure.

Reisfotografe Ann Cools bijt moedig de spits af. In de pilootaflevering licht ze toe hoe ze als jonge fotografe haar grenzen verlegt. Ze maakt een duik in het diepe, zonder zuurstofflessen. Ann ontdekte de onderwaterwereld eerst als snorkelaar. Tijdens de lockdown zocht ze haar grens op en volgde ze een cursus freediving.

In de eerste aflevering van Grensverleggers dompelt Ann Pieter onder in de meditatieve stilte onder de wateroppervlakte. Vol enthousiasme verklapt waaghals Ann alle geheimen van de uitdagende wereld van duiken zonder zuurstof. Op 20 december volgt de tweede aflevering van de podcast Grensverleggers. Daarin trekt Pieter Embrechts de bossen in en gaat hij op pad in de natuur.

Sinds 1995 groeide A.S.Adventure uit tot hét outdoor- en vrijetijdsconcept met meer dan 50 winkels in drie landen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.