Nieuws Antwerpen A-Star Group richt zich op verhuur van nieuwbouwstudio’s

A-Star Group richt zich op verhuur van nieuwbouwstudio’s

A-Star Group richt zich op verhuur van nieuwbouwstudio’s

Ben Van Loo heeft in december A-Star Group opgericht dat zich specialiseert in de ontwikkeling van kleine nieuwbouwstudio’s. Van Loo is CEO en hoofdaandeelhouder van A-Star Group en bekend als medebezieler en –oprichter van Xior student housing. Onlangs verkocht hij zijn aandelen aan de bestaande aandeelhouder CEO Christian Theunissen.

“Met de creatie van A-Star Group wil ik een volgende stap zetten in een ambitieus groeipad in de vastgoedsector”, zegt Van Loo. A-Star Group heeft verschillende vastgoedprojecten met verhuur in portefeuille. Een eerste project situeert zich in de Pelikaanstraat aan Antwerpen Centraal Station. De bouwwerkzaamheden starten eind januari. Het gaat over 200 studio’s. Op de benedenverdieping wordt een grote gemeenschappelijke ruimte met bar voorzien om het onderling contact voor de bewoners in een gezellige atmosfeer te faciliteren.

Expats, werknemers, enz. kunnen bij A-Star Group terecht voor verhuur op lange termijn (bijvoorbeeld negen maanden), of zakenlui voor middellange termijn (bijvoorbeeld enkele weken).
“Wij bieden alle combinaties van gelimiteerde verhuurversies aan, maar gaan nog verder. Verhuur voor een dag of een week is ook mogelijk. En wij bieden diverse service opties. De huurprijs is afhankelijk van de dienstverlening waarvoor de huurder kiest. Eigenlijk is A-Star Group een alternatief voor hotelaccommodatie”, voegt Ben Van Loo eraan toe.

Een tweede project, aan de luchthaven in Zaventem, gaat eveneens binnenkort van start.  Nog drie andere projecten zijn over de grenzen voorzien:  in Amsterdam, Maastricht en Zaandam. Voor gelijkaardige projecten loopt de prospectie in Berlijn, Barcelona en Rome.
Daarnaast doet A-Star Group de residentiële ontwikkeling van meer dan vijfhonderd units.

A-Star Group is opgericht met een eigen vermogen van 28,3 miljoen euro. In 2017 voorziet A-Star Group een publieke kapitaalronde.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.