erik-van-looy Regisseur Erik Van Looy

A12 Business Club heeft rendez-vous met De Premier

Regisseur Erik Van Looy
Regisseur Erik Van Looy

De leden van A12 Business Club zijn te gast op de wereldpremière van de nieuwe film van regisseur Erik Van Looy ‘De Premier’ woensdagavond 19 oktober in Kinepolis Antwerpen. Erik Van Looy en zijn medewerkers introduceren de film.
Helaas voor Van Looy is de zaal nu niet gevuld met ‘alleen maar vrouwen’, zoals dinsdag het geval was toen de regisseur met acteur Koen De Bouw in nagenoeg exclusief vrouwelijk gezelschap verkeerde tijdens de maandelijkse Ladies Night van Siniscoop in Sint-Niklaas. Tot hij plots ontdekte dat zijn collega-regisseur Robbe De Hert de enige man was die uitzonderlijk toelating tot de filmzaal had gekregen.

Filmmaatschappij KFD trekt alle registers open om de nieuwe film van Erik Van Looy tot een absoluut succes te maken. De wereldpremière moet de grootste Belgische filmpremière ooit worden. In alle 24 zalen van Kinepolis zal De Premier te zien zijn en dat is nog nooit eerder gebeurd. Waarover het precies gaat, is in de trailer te zien.

Erik Van Looy en cast met Koen De Bouw, Tine Reymer, Charlotte Vandermeersch, Dirk Roofthooft, Stijn Van Opstal en Wim Willaert zullen met een massa BV’s en vooraanstaande politici op de langste rode loper ooit in ons land verschijnen. Naast de tickets voor de premièrezalen zijn ook al 30.000 tickets aan bedrijven verkocht.