Nieuws Antwerpen Aanhoudende groei doet 24+ verhuizen

Aanhoudende groei doet 24+ verhuizen

Aanhoudende groei doet 24+ verhuizen

BERCHEM – 24+ heeft zijn vertrouwde stek in de Roderveldlaan in Berchem verlaten. Door de blijvende groei moest het customer care center voor KBC België op zoek gaan naar een groter kantoor. Dat werd vlakbij gevonden, op het bedrijvencomplex The Link.

24+ is het customer care center voor KBC België. Dat gaat onder meer over het verzorgen van de technische helpdesken voor digitaal bankverzekeren, Bolero, de KBC-websites, enzoverder. Sinds 2008 is het bedrijf gestaag gegroeid en is het aantal medewerkers toegenomen met 300. In totaal werken er nu 343 mensen.

“Dat zorgde ervoor dat we steeds extra werkplek moesten creëren waardoor we tot voor kort over drie werkvloeren zaten verspreid. Met de verhuis naar The Link zitten we opnieuw allemaal op één en dezelfde werkvloer”, zegt Anne-Marie Ferket, facility manager 24+.

Goede bereikbaarheid

Het nieuwe gebouw is 25 procent groter in oppervlakte dan de vorige vestiging. Bovendien biedt de locatie nog heel wat andere voordelen.

Anne-Marie Ferket: “We zitten dicht bij het treinstation en recht tegenover een station van Velo. Dat maakt de bereikbaarheid er alleen maar beter op.”

Voorlopig blijft de groei bij 24+ ook aanhouden en is het bedrijf bezig met de realisatie van een roadmap 2020. Die stelt de verdere groei voorop en houdt ook een digitaliseringsprogramma via bijvoorbeeld chatbots in.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.