Nieuws Antwerpen #ABE17 nieuwe netwerkbeurs

#ABE17 nieuwe netwerkbeurs

#ABE17 nieuwe netwerkbeurs

Op woensdag 15 maart van 9u tot 17u organiseert 7211 bvba, het bedrijf van Tom Hofman, samen met tal van partners een nieuw Antwerps business event voor ondernemers uit de regio: #ABE17.
Deze netwerkbeurs vindt plaats in de nieuwe hal van de Flying Group op de luchthaven in Deurne. Het wordt een event-dag met diverse doorlopende netwerkmogelijkheden.

“Netwerken is belangrijker dan men soms denkt: andere Antwerpse ondernemers ontmoeten is niet enkel interessant vanuit zakelijk oogpunt, maar kan ook persoonlijk een enorme verrijking betekenen. Met #ABE17 proberen we de drempel om contact te leggen te verlagen en te verbreden”, zegt organisator Tom Hofman.

Geregistreerde bezoekers kunnen er kennis maken met collega-ondernemers uit de regio.  Het wordt een gevuld en onderscheidend programma met gastsprekers, speeddaten, kaartmatchen, twittervragen, enz. Een 35-tal bedrijven hebben er een stand.

Omwille van de strenge veiligheidsmaatregelen (dreigingsniveau 3) in de luchthaventerminal is registreren voor vrijdag 10 maart om 18u strikt noodzakelijk.
Programma, voorwaarden en inschrijvingen vind je hier.
Leden van business clubs die de netwerkbeurs ondersteunen, schrijven in tegen een verminderd tarief.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.