Schermafbeelding 2022-01-12 165013 Vincet Van Himbergen, Nadine Ringoot en Bart Apers

Accountancy Noëth wordt Crowe Spark Accountants en Belastingadviseurs

Na twee jaar intensief samenwerken achter de schermen, zullen Accountancy Noëth en Crowe Spark vanaf 1 januari 2022 verder gaan onder dezelfde vlag. Dankzij de samensmelting tussen beide kantoren zullen klanten kunnen rekenen op nog meer expertise en is de opvolging voor beide bedrijven ook de komende jaren verzekerd. De nieuwe naam is Crowe Spark Accountants en Belastingadviseurs.

 

 

 

De voorbije jaren is de sector van de accountants- en belastingadvieskantoren gekenmerkt door verschillende tendensen. Zo noopt de steeds sneller veranderende wetgeving tot een grotere boekhoudkundige, fiscale en juridische specialisatie binnen de kantoren, heeft de krapte op de arbeidsmarkt alsook de zoektocht naar efficiëntiewinsten geleid tot een doorgedreven digitalisering, en vereist het steeds meer internationaliserende ondernemingslandschap dat accountants en belastingadviseurs over de grens heen kunnen kijken. De noden drijven de consolidatie in de sector van de accountants- en belastingadvieskantoren vooruit.

Deze drie grote tendensen gaven in 2020 de aanleiding voor Accountancy Noëth uit Bornem om over te gaan tot een intensieve samenwerking met Crowe Spark Accountants en Belastingadviseurs. Crowe Spark Accountants en Belastingadviseurs is een erkend accountants- en belastingadvieskantoor met kantoren in Antwerpen, Mechelen en Brussel en biedt naast accountancy ook gespecialiseerde diensten aan op het vlak van fiscaliteit, payroll en HR- en juridische adviesverlening. Kortom een one-stop-shop voor de ondernemer. Vanaf 1 januari 2022 wordt deze intensieve en succesvolle samenwerking bekroont met een volledige integratie van Accountancy Noëth in Crowe Spark Accountants en Belastingadviseurs.

Logische stap

“Achter de schermen was er al een intense samenwerking tussen Crowe Spark Accountants en Belastingadviseurs en Accountancy Noëth sinds 2020. We vullen elkaar goed aan op vlak van expertise, wat onze klanten ten goede komt. Beide kantoren hebben dezelfde visie op de markt en dragen dezelfde waarden uit. Dat wij nu onder dezelfde vlag van Crowe Spark Accountants en Belastingadviseurs verder gaan, is een logische volgende stap in dat samenwerkingsproces”, vertelt Nadine Ringoot, Partner Accountancy Noëth.

Dankzij de samensmelting naar Crowe, is de toekomst ook gegarandeerd. “Ik was op zoek naar een partner en die vond ik twee jaar geleden bij Crowe Spark Accountants en Belastingadviseurs. Bart Apers en ik kenden elkaar al lang en sinds 2020 evolueerde die goede verstandhouding in een intensieve samenwerking. Die samenwerking achter de schermen wordt nu op de voorgrond geplaatst. Eén plus één was in dit geval al snel drie. Ik ben ervan overtuigd dat deze samenwerking het beste is wat kon gebeuren, zowel voor Crowe Spark Accountants en Belastingadviseurs als voor Accountancy Noëth”, aldus Nadine Ringoot.

“Voor Crowe Spark Accountants en Belastingadviseurs betekent deze samenwerking de mogelijkheid om verder te groeien en young potentials de kans te geven zich te ontwikkelen. Deze samenwerking is een win-winsituatie voor iedereen”, besluit Bart Apers, Managing Partner Crowe Spark Accountants en Belastingadviseurs.