Nieuws Antwerpen Accountantskantoor Vinoelst investeert in technologie

Accountantskantoor Vinoelst investeert in technologie

Accountantskantoor Vinoelst investeert in technologie

accountantHet accountantskantoor Vinoelst is uitgegroeid tot een bedrijf met vandaag tien werknemers. De vennoten Tom Vinoelst en Dirk Van Hove hebben de zaak versterkt door onafgebroken te investeren in de modernste technologie. Met de nieuwste scanningsmodules kunnen de klanten hun facturen doormailen naar het kantoor waarna deze automatisch ingeboekt worden in het boekhoudprogramma.

Henri Vinoelst zette 71 jaar geleden zijn eigen accountantskantoor op in Brasschaat. Vandaag wordt het bedrijf aangestuurd door zijn kleinzoon Tom en zijn medevennoot Dirk Van Hove. Het bedrijf werd enkele tijd terug overgebracht naar een modern pand aan de Antwerpse Pourbusstraat. Om de ontwikkelingen in de moderne accountancy op te kunnen volgen heeft het bedrijf steeds de modernste apparatuur aangekocht.

Vinoelst verwerkt vandaag de hele papiermolen waarmee bedrijven geconfronteerd worden. Het gaat dan zowel om de administratie, de facturatie, de debiteurenopvolging, de boekhouding, de fiscaliteit en de rapportering. Het bedrijf werd voor een brede waaier aan klanten zoals KMO’s en multinationale ondernemingen, zelfstandigen en vrije beroepen. Vinoelst kan daarbij rekenen op verscheidene vaste partners zoals notarissen, een sociaal secretariaat, advocaten enz. Die samenwerking met gespecialiseerde bedrijven garandeert Vinoelst een snelle input van de meest uiteenlopende knowhow.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.