Nieuws Antwerpen Actemium werft 50 man aan

Actemium werft 50 man aan

Actemium werft 50 man aan

actemiumActemium zoekt dringend zowat 50 bijkomende medewerkers. Het bedrijf uit Zwijndrecht is gespecialiseerd in de realisatie en de optimalisatie van industriële processen. “Wij plannen voor de komende maanden nogal wat nieuwe contracten in en hebben daarom nood aan extra personeel”, zegt Lindsay De Cuyper.

Actemium maakt deel uit van de Franse groep Vinci Energies en is met zijn acht vestigingen sterk aanwezig in het Belgische industriële netwerk. Vooral de petrochemische clusters in en om Antwerpen en Gent zijn in dit opzicht geregeld aan nieuwe opdrachten toe en doen daarbij vaak een beroep op gespecialiseerde toeleveranciers als Actemium. Actemium is overigens een merknaam van de groep. Het bedrijf draaide vroeger onder het logo Cegelec.

Actemium biedt zijn industriële klanten technisch advies, studies, realisaties en ondersteuning aan bij industriële processen in elektriciteit, instrumentatie, automatisering en montage. Het bedrijf kan daartoe complete teams inzetten van montage-experten en fitters. Het gaat dan zowel om engineering, de installatie van kabelgoten, verlichting, professionele bekabeling, montage en afregeling van field-instrumentatie.

“Het loopt vandaag effectief vrij goed”, zegt Lindsay De Cuyper nog. “Wij verwachten in de komende maanden biezonder veel werk. Wij hebben bij onze planning daarom ook extra volk nodig.” Zeker niet makkelijk in een omgeving die zeer sterk concurrentieel is? “Absoluut niet makkelijk, neen. Maar wij stellen motivatie als onze belangrijkste prioriteit voorop. Wij zijn er daarom ook toe bereid om schoolverlaters op te nemen die we dan intern verder opleiden.”

Op het aanwervingslijstje van De Cuyper: een meet en regel  technicus, een foreman, een site manager, een site management assistant, een industrial electrician, een working foreman, een elektro engineer enz.

Actemium België tekent vandaag voor een omzet van zowat 110 miljoen euro en stelt in zijn acht sites 900 mensen tewerk, daarvan 350 in Zwijndrecht. Vinci Energies, het moederbedrijf van Actemium is een Franse groep die actief is in de energie, de communicatie, het transport en de bouw.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.