Nieuws Antwerpen Acto moet noodgedwongen herstructureren

Acto moet noodgedwongen herstructureren

Acto moet noodgedwongen herstructureren

mailHet print- en mailbedrijf Acto moet acht werknemers ontslaan. Acto heeft enkele tijd geleden een belangrijke klant verloren en wil zijn activiteiten daarom noodgedwongen herstructureren. “De ingreep is pijnlijk maar we zien de toekomst toch hoopvol tegemoet”, heet het in Kontich.

Acto
diende verleden jaar ook al acht mensen te laten afvloeien. Een zoveelste signaal voor die vaststelling dat de concurrentieslag in de drukkerijwereld biezonder hard is. In de afgelopen maanden en jaren hebben verscheidene gerenommeerde drukkers er al het bijltje bij moeten neerleggen. Enkel wie zich als bedrijf kon toespitsen op een nichemarkt kon de concurrentie aan.

Vandaar ook de hoop dat Acto het wel zal overleven. Acto Print & Mail Services zit op Satenrozen als drukker voor een groot stuk in de wereld van de direct mail. Het gaat dan om gepersonaliseeerd drukwerk dat in opdracht van de klant specifiek naar bepaalde adressen wordt verstuurd. Daarnaast verzorgt het bedrijf ook klassiek drukwerk zoals omslagen voor ondernemingen, tekeningen en plannen.

Bij Acto werken nog 70 mensen.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.