Nieuws Antwerpen ADK Sneltransporten staat morgen met je zending in Spanje

ADK Sneltransporten staat morgen met je zending in Spanje

ADK Sneltransporten staat morgen met je zending in Spanje

adkZe staan vast en zeker binnen de 60 minuten na een oproep aan de deur. “Meestal zelfs binnen de 30 minuten” zegt zaakvoerder Dieter Adriaensen van ADK Sneltransporten. Het bedrijf verzorgt dringende of vertrouwelijke zendingen. “Het loopt vandaag best goed”, zegt hij nog.

Een goede logistiek is vandaag essentieel bij moderne bedrijfsvoering. Daar passen ook sneltransporten in die desnoods morgen al in Spanje moeten zijn. Documenten, onderdelen, stalen, prototypes… ADK Sneltransporten uit Deurne werd opgezet in 1998 en heeft sindsdien een indrukwekkend grote klantenportefeuille opgebouwd. Met bedrijven uit alle mogelijke sectoren zoals chemie, elektronica, media, de overheid enz. Het bedrijf opereert vanuit Antwerpen, Mechelen en Diegem. Er worden opdrachten aanvaard over heel Europa.

“Wij denken actief mee met onze klanten op het vlak van kostenbeheersing en planning,” zegt Dieter Adriaensen. “Wij vernieuwen overigens permanent ons wagenpark en onze infrastructuur om op die manier nog efficiënter te kunnen werken.” Opmerkelijk: de chauffeurs van ADK Sneltransporten krijgen een doelgerichte opleiding zodat zij passen in het plaatje van het bedrijf.

Er is effectief ontzettend veel concurrentie op de markt, geeft Dieter Adriaensen nog aan. “Maar wij stellen daar onze persoonlijke service tegenover. Onze klanten weten aan wie ze hun zendingen toevertrouwen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.