Nieuws Antwerpen Advocatenkantoor Caluwaerts Uytterhoeven neemt VARLAW over

Advocatenkantoor Caluwaerts Uytterhoeven neemt VARLAW over

Advocatenkantoor Caluwaerts Uytterhoeven neemt VARLAW over

ANTWERPEN/BERCHEM – Caluwaerts Uytterhoeven Advocaten neemt het Antwerpse advocatenkantoor VARLAW over. Met Marc Van Raemdonck en Vincent De Somer verwelkomt het twee nieuwe advocaten. Het team, dat intussen 39 personen telt, werd vooral het laatste jaar versterkt met nieuwe jonge gezichten.

Na Dirk Berckmans en Frederik Van Overtveldt in 2018 en Frederico Wuyts en Stephanie Moras in 2019, integreert Caluwaerts Uytterhoeven ook dit jaar nieuwe partners. Advocaten Marc Van Raemdonck en Vincent De Somer van VARLAW vervoegen het team dat intussen 39 advocaten telt.

Ervaring en jong geweld

Marc Van Raemdonck vervoegde in 1980 de Antwerpse balie en richtte VARLAW op. Nu bundelt hij de krachten met Caluwaerts Uytterhoeven als Advocaat Of Counsel. Met ervaring als advocaat én curator aan de Ondernemingsrechtbank te Antwerpen, legt hij zich nu toe op het publiek en privaat bouwrecht, vastgoed-, omgevings-, ondernemings- en insolventierecht.

Verder wordt Vincent De Somer, die destijds zijn stage liep bij Caluwaerts Uytterhoeven, opnieuw verwelkomd op het kantoor. Hij focust zich op de opvolging van de dossiers van Marc, en heeft als materie gekozen voor het vennootschaps- en insolventierecht alsook het privaat bouwrecht en vastgoedrecht.

“In het verleden hebben we reeds vruchtbaar samengewerkt met Vincent. Hij volbracht zijn stage aan de Antwerpse Balie op ons kantoor. Met de komst van Marc en Vincent kijken wij vol vertrouwen uit naar de toekomst en streven wij naar de beste dienstverlening voor ons cliënteel”, vertellen Kristiaan Caluwaerts en Kristof Uytterhoeven, de twee stichtende partners van Caluwaerts Uytterhoeven.

Heb je zelf plannen om je bedrijf te verkopen of een overname te realiseren? Het Vlaams Agentschap Ondernemen en Innoveren (VLAIO) staat je graag bij met raad en daad! Volg zeker ook de activiteiten in het kader van de Week van de Bedrijfsoverdracht, die georganiseerd wordt van 16 tot 20 november 2020.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.