Nieuws Antwerpen Advocatenkantoor GSJ sluit alliantie met Nederlands en Brits kantoor

Advocatenkantoor GSJ sluit alliantie met Nederlands en Brits kantoor

Advocatenkantoor GSJ sluit alliantie met Nederlands en Brits kantoor

GSJ advocaten uit Antwerpen heeft zich aangesloten bij de strategische alliantie van het Nederlandse kantoor Holla Advocaten en het Britse kantoor TLT LLP. Met deze alliantie wil GSJ haar eigen positie op de binnenlandse markt versterken en de ondersteuning van internationaal actieve cliënten optimaliseren.

Als één van de grootste Antwerpse advocatenkantoren vormt GSJ reeds 35 jaar de juridische partner voor overheden, ondernemingen en particulieren in België en voor internationaal cliënteel die in België actief is. Met een team van een 60-tal advocaten, waarvan 18 vennoten, is GSJ gespecialiseerd in sectoren zoals de publieke sector, vastgoed en projectontwikkeling, bank en verzekeringen, familie en gezin, onderwijs en gezondheidszorg, ICT, retail en industrie.

De drie kantoren die nu samen een strategische alliantie vormen, hebben een gemeenschappelijke expertise in diverse sectoren en rechtsmateries. Deze overeenkomsten maken grensoverschrijdende ondersteuning mogelijk voor cliënten die actief zijn in België, Nederland en het Verenigd Koninkrijk.

Internationaal klanten begeleiden

“Door ons aan te sluiten bij de strategische alliantie kunnen we cliënten ondersteunen die zich richten op en actief zijn in de Nederlandse, Belgische en Britse markt”, vertelt Bart Goossens, managing partner van GSJ advocaten. “Of het nu gaat om grote financiële dienstverleners, fintechs, spelers in de energiesector of producenten van voedingsmiddelen en dranken. De strategische samenwerking tussen TLT, Holla en GSJ is niet alleen gericht op versterking van de internationale dienstverlening, maar ook op het delen van kennis, expertise en innovatie. Op deze manier kunnen we internationaal georiënteerde cliënten beter dan ooit ondersteunen.”

TLT en Holla Advocaten zijn beide groeiende advocatenkantoren in eigen land. Hoewel TLT zich in het Verenigd Koninkrijk bevindt, en de brexit daar aan de orde is, is er net reden te meer om de banden met het advocatenkantoor aan de andere kant van het kanaal te intensifiëren volgens GSJ. “Op die manier kunnen we met kennis van zaken onze cliënten begeleiden in deze nieuwe werkelijkheid”, aldus Bart Goossens.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.