Nieuws Antwerpen Advocatenkantoor La-On opent nieuwe vestiging in Italië

Advocatenkantoor La-On opent nieuwe vestiging in Italië

Advocatenkantoor La-On opent nieuwe vestiging in Italië

 

La-OnHet Antwerps advocatenkantoor La-On, in 1992 opgericht door Paul Cools, opent in september een tweede  vestiging in Italië, dit keer in Firenze. La-On is op dit ogenblik ook al in Bologna actief.

De aandacht van La-On voor Italië is geen toeval. Het kantoor is gespecialiseerd in handelsrecht, incasso, vastgoedrecht en bouwrecht. Firenze is een belangrijk financieel centrum en er zijn vele bedrijven gevestigd. La-On heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in de invordering van onbetaalde facturen, in opdracht van de benadeelde ondernemingen. In België wordt 40% van de facturen te laat betaald en sommige zelfs helemaal niet. In Italië loop het percentage onbetaalde facturen zelfs op tot 50%. Geen wonder dat La-On in Italië een ruim potentieel aan klandizie kan aanboren.

Voor deze invordering gebruikt La-On de modernste technieken. De functie Scan & Collect laat ondernemingen toe om onbetaalde facturen met hun smartphone naar La-On door te sturen. Deze facturen worden automatisch verwerkt en ingevorderd. Met dit project wil La-On bewijzen dat incasso efficiënt en laagdrempelig kan zijn zonder hoge kosten. Een gezonde economie ondersteunen is dan ook één van de basisprincipes van het kantoor.

Ook van de globalisering van de economie heeft La-On een speerpunt gemaakt. Heel wat bedrijven vestigen zich in verschillende landen. Dat vereist een kennis van de lokale wetgeving. Door een netwerk van kantoren in het buitenland te openen kan La-On zijn klanten bijstaan om hun weg te vinden in de doolhof van  buitenlandse wetgeving.

La-On werkt in eigen land met een dertigtal medewerkers.  In Italië gaat La-On, door de opening van de 2de vestiging, van 4 naar 7 medewerkers.

www.la-on.eu

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.