Nieuws Antwerpen AED Studios organiseert Junior Jeep Experience

AED Studios organiseert Junior Jeep Experience

AED Studios organiseert Junior Jeep Experience

LINT – Vanaf zaterdag 31 oktober start AED Studios met een nieuw entertainment concept op de terreinen van het Lintse media- en evenementencomplex. 24 elektrische Junior Jeeps staan ter beschikking voor educatieve vrijetijdsbesteding op woensdagnamiddagen, tijdens de weekends en de schoolvakanties. De Junior Jeep Experience is de eerste fase om in de toekomst het entertainment aanbod voor jongeren bij AED Studios te verbreden.

De jeeps hebben een volledig elektrische aandrijving en zijn dus zijn 100% ecologisch. Media- en evenementencomplex AED Studios biedt drie programma’s van één, twee en vier uur aan op hun terreinen waar een volledig off-road parcours uitgestippeld werd voor verschillende behendigheidsproeven, inclusief hellingen en een slalomcircuit. De jongeren worden steeds begeleid door instructeurs en mogen vanaf 10 jaar, al dan niet onder begeleiding van een volwassene, zelf rijden.

“Nu we zien dat grote evenementen en shows met publiek verminderen door de coronacrisis, gingen we op zoek naar alternatieven om toch op een veilige manier ontspanningsactiviteiten te kunnen aanbieden. Met de Junior Jeep Experience koppelen we het nuttige aan het aangename: op een leuke manier trainen jongeren hun behendigheid en leren ze gedisciplineerd omgaan met hun voertuig. We bereiden ze op deze manier ook voor op het verkeer”, vertelt initiatiefnemer en ceo van AED Glenn Roggeman.

AED Studios organiseert alles volledig in lijn met de geldende corona-maatregelen. “Alles gebeurt outdoor en in eigen gezinsverband, wat vandaag uiteraard bijzonder belangrijk is”, zegt Roggeman. De begeleidende volwassene mag steeds gratis mee plaats nemen in de jeep. Voor verjaardagsfeestjes voorziet het media- en evenementencomplex een aangepast tarief en ze zullen de Junior Jeeps ook te koop aanbieden.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.