Nieuws Antwerpen Aertssen Group realiseert al 3de overname dit jaar

Aertssen Group realiseert al 3de overname dit jaar

Aertssen Group realiseert al 3de overname dit jaar

STABROEK – Aertssen Group heeft zopas AltéAd Devriendt overgenomen, een gekende speler in uitzonderlijk transport van machines en windmolens. Voor het Stabroekse familiebedrijf garandeert deze derde bedrijfsovername dit jaar een nog sterkere marktpositie.

Als gevolg van moeilijkheden bij het Franse moederhuis werd het Belgische Altéad Devriendt uit Zedelgem zopas overgenomen door Aertssen Group uit Stabroek. Het vervoersbedrijf is een bekende naam op het gebied van uitzonderlijk transport van windmolens en machines, een activiteit waarin ook het Stabroekse familiebedrijf zich reeds jaren specialiseert.

Met de overname van AltéAd Devriendt verstevigt Aertssen Group haar marktpositie. AltéAd Devriendt is strategisch gelegen nabij de haven van Zeebrugge. Aertssen Group creëert met deze overname dus een extra hub in België, die een uitstekende verbinding kent met het havengebied van Gent en Antwerpen.

Groei in logistieke dienstverlening

De overname past in het groeiplan van de Stabroekse groep, die zich de laatste jaren sterk inzet op logistieke dienstverlening. “Onze transport- en logistieke activiteiten zijn de voorbije jaren sterk gegroeid. Begin dit jaar namen we het transportbedrijf ADM Team Heavy Weight over, waarmee we onze logistieke activiteiten versterkten op de Duitse markt”, zegt Sam Aertssen, Manager Aertssen Logistics en Aertssen Transport. “Deze overname zal ons een nóg sterkere marktpositie garanderen, zowel in België als op de Franse markt.”

Aertssen Group is gespecialiseerd in bouw- en infrastructuurwerken, kraanverhuur, uitzonderlijke transporten en logistieke dienstverlening, groene energie en vastgoedontwikkeling. Sinds 2018 maken Kranen Michielsens en Roll-it deel uit van de groep uit Stabroek en in 2019 werden ook Envi en Willy Crommen en het transportbedrijf ADM Team Heavy Weight overgenomen. Aertssen Group is actief in meer dan 20 landen en realiseerde in 2018 met meer dan 1.500 medewerkers een omzet van 260 miljoen euro.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.