Nieuws Antwerpen Aftellen naar Made in Kempen Live!

Aftellen naar Made in Kempen Live!

Aftellen naar Made in Kempen Live!

Nog precies 33 dagen liggen tussen nu en het 3de Made in Kempen Live event. Net als op Made in Antwerpen Live mag u zich hier ook verwachten aan een mix van boeiende sprekers, netwerkmogelijkheden en culinaire verwenningen.

Donderdag 23 februari vanaf 14 uur worden ook ondernemers uit de regio Antwerpen verwacht op Made in Kempen Live, waarvan de vorige editie in november 2015 bijna 400 mensen op de been bracht.

Plaats van afspraak is Studio 8, de eventlocatie bij Rent a Lounge aan de Toekomstlaan in Herentals. Rent a Lounge, het bedrijf van Kristof Van Loy, is trouwens partner van het event en het leidt geen twijfel dat hij zal uitpakken met de meest verrassende decoratiestukken. De overige eventpartners kleuren eveneens grotendeels Kempens.

Naar goede gewoonte zetten de Made in Live events prominente sprekers op de affiche. En bij Made in Kempen Live is dat niet anders. Aan de exacte line-up wordt nog gewerkt, maar we kunnen alvast een en ander verklappen. Frans Van Tilborg (CEO Miko Group) en Fabienne Verbeek (GNA – Herentals), die straks een gooi doet naar de titel van vrouwelijke ondernemer van het jaar, en Walter Evers van Vito zullen een boeiende case brengen. Paul Verwilt, COO van Mediahuis – het moederbedrijf van de zeven regionale ‘Made in’ formules – verzorgt de introducerende toespraak. Guy Janssens, journalist Made in Antwerpen, is moderator van dienst.

Noteer dus met stip in uw agenda:  donderdag 23 februari. Inschrijven doet u hier waar u ook alle info vindt.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.