Nieuws Antwerpen Aimé Van Hecke en Bettina Geysen fuseren hun bedrijf met dat van broer Ben Geysen

Aimé Van Hecke en Bettina Geysen fuseren hun bedrijf met dat van broer Ben Geysen

Aimé Van Hecke en Bettina Geysen fuseren hun bedrijf met dat van broer Ben Geysen

Het PR-kantoor NewsEngine nv en het digitale marketingbureau youAntwerp bvba vormen voortaan samen youEngine. Het nieuwe agentschap biedt een geïntegreerd pakket aan communicatiediensten aan met specialisatie in marketing via digitale media.
Het fusiebedrijf opereert vanuit de Nassaustraat in Antwerpen en levert momenteel al communicatiediensten aan een twintigtal bedrijven en organisaties die actief zijn in diverse economische sectoren waaronder Lenovo, Diageo, Toerisme Knokke-Heist, Suez, Pink Ribbon, LeasePlan en TomTom.

NewsEngine werd meer dan twintig jaar geleden opgericht door Ben Geysen en kan prat gaan op een indrukwekkend palmares van succesvolle pr- en communicatiecampagnes, dit voor zowel business-to-business als business-to-consumer bedrijven in België en de Benelux.

youAntwerp, nog maar twee jaar actief, is de onderneming van Aimé Van Hecke en Bettina Geysen. Bettina was in een vorig leven netmanager bij de VRT en leidde er tevens het departement digitale media. Aimé Van Hecke was o.a. directeur televisie bij de VRT en ceo van Sanoma. Hun bedrijf bouwde in een recordtijd een stevige reputatie op inzake digitale media- en marketingcampagnes.

Vanuit de kantoren in Antwerpen organiseert youEngine nv momenteel met twaalf vaste medewerkers een compleet pakket aan geïntegreerde marketing- en communicatieservices.

Bettina Geysen, kersvers ceo van youEngine nv: “Onze nieuwe onderneming combineert tientallen jaren ervaring in traditioneel media-management met content marketing en conversatiemanagement. We hebben intussen een stevige expertise inzake digitale marketing en sociale media opgebouwd. Bedrijven willen vandaag immers een geïntegreerd online/offline marketing- en communicatiebeleid voeren. We kunnen hen nu het beste van beide werelden – optimaal communiceren via zowel traditionele media als nieuwe media – aanbieden.”

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.