Nieuws Antwerpen Akkoord tussen Triple Living en Land Invest Group over slachthuissite

Akkoord tussen Triple Living en Land Invest Group over slachthuissite

Akkoord tussen Triple Living en Land Invest Group over slachthuissite

Er is een akkoord bereikt tussen Land Invest Group, Groep Caenen en Triple Living over de overdracht van de slachthuissite.

Dat melden de betrokken partijen in een persbericht. Het akkoord is gemaakt onder de opschortende voorwaarde dat de controle van de boekhouding gunstig verloopt. ‘Due Diligence’ heet dat in vaktermen. 

De betrokken partijen ontkennen echter dat er sprake is van een koop – wederkoop van de gronden tussen Land Invest Group en Groep Caenen, zoals in sommige persberichten werd gezegd. Het gaat hier over een financiering van Caenen aan Land Invest, waarvan de borgstelling werd vrijgegeven.

Met het akkoord komt de ontwikkeling van de hele slachthuissite site door Triple Living – de ontwikkelaar achter onder meer Nieuw Zuid – een serieuze stap dichterbij. De onderhandelingen verlopen in een constructieve sfeer, benadrukken de onderhandelende partijen. 

Met het akkoord is de verdere ontplooiing van de slachthuissite weer op gang gekomen. Over de verkoop van de gronden van de in aanbouw zijnde Lins Tower aan Triple Living is er nog geen akkoord. 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Antwerpen, Berchem
Antwerpen

Nieuwe lijst van 13 faillissementen

De ondernemingsrechtbank van Antwerpen, afdeling Antwerpen, heeft in haar zitting van 22 juli het faillissement van 13 bedrijven en zelfstandigen… Lees meer