Nieuws Antwerpen Alain Indria lanceert nieuwe drink

Alain Indria lanceert nieuwe drink

Alain Indria lanceert nieuwe drink

alainAlain Indria van Lombardia Food Creator gaat er tegenaan. Hij heeft met zijn nieuwe drink Sleepylove sterke expansieplannen. Hij maakt zich sterk dat niemand ’s nachts nog uren moet wakker blijven liggen nadat hij Sleepylove gedronken heeft. Sleepylove wordt vandaag internationaal gelanceerd. De drink is gemaakt op basis van veggie- en bioproducten en heeft ondertussen kennelijk al veel succes.

Alain Indria reisde in de jaren tachtig als prof-surfer de wereld rond. Hij proefde en genoot met volle teugen van het leven, maar altijd vanuit een duurzame, positieve levenshouding. Nu runt Alain een vegan/bio/veggie restaurant in Antwerpen en ontwikkelde in zijn bedrijf ” SleepyLove” als laatste nieuwkomer.

Tik ‘slaapprobleem’ in Google en je ziet dat er ontzettend veel mensen mee sukkelen. Welk verschil kan SleepyLove maken? Alain Indria gelooft rotsvast in het succes van SleepyLove. “Gebruikers zijn laaiend enthousiast”, zegt Indria. “Probeer het zelf even of check onze Facebook. Ik kan niet slapen is verleden tijd, vertellen mensen mij. Daarvoor doe ik het, omdat we allemaal echt heel graag slapen. Al toen ik surfte en de wereld rondreisde, gebruikte ik geen koffie of thee. Ik ben me toen sterk gaan verdiepen in kruiden, de veggie en vegan keuken, yoga, noem maar op. Daarin zit een wereld van wijsheid over het leven verscholen.”

“Mijn eerste creatie, GingerLove, is gebaseerd op gemberexperimenten die ik in mijn biorestaurant Lombardia deed. En ik blijf creëren. In de SleepyLove blend zit voornamelijk jasmijn, Bachbloesems en appel. Wie een kopje klaarmaakt, krijgt een lekker schuimlaagje bovenaan. SleepyLove is ongezoet en biologisch. De hot drink is sinds eind januari op de markt en loopt als een trein. Als ik productpresentaties geef, knipoog ik altijd dat je nadien beter niet autorijdt. Zelf slaap ik als een baby, maar slechte slapers vertellen me dat ze na half uur echt moeite hebben om wakker te blijven. En je staat echt goed uitgerust op. Wel de wekker zetten”, lacht Indria.

Alle SleepyLove ingrediënten zijn duurzaam en bio geproduceerd en door de Vegan Society gecertificeerd. Bovendien steunt SleepyLove de ngo Vredeseilanden. In SleepyLove zit appel, vezels, citroen, Bachbloesems (honeysuckle, walnut, rock rose, impatiens, cherry plum, clematis, star of Bethlehem) en jasmijn.

Alle hot drinks van Lombardia Drinks zijn gecertificeerd door de Vegan Society en dus helemaal plantaardig, zonder melk.

De bio lijn bevat 100% biologische ingrediënten en is biologisch gecertificeerd. Ze is ongezoet en bestaat uit GingerLove, GreenLove, Coconut Vibrations, DetoxLove en SleepyLove. De bio lijn is te vinden in biowinkels.

De classic lijn werd als eerste uitgebracht en bevat 80% biologische ingrediënten en 67% fairtrade ingrediënten en is fairtrade gecertificeerd. De classic lijn bevat biologische, fairtrade rietsuiker en bestaat uit GingerLove, GreenLove en Coconut Vibrations. Deze classic lijn is te vinden in de winkels van Holland & Barrett, Aveve en de betere supermarkten.

Lombardia Food Creator kiest als familiebedrijf radicaal kiest voor een duurzame, mens- en diervriendelijke way of life. Alle producten zijn met verschillende labels gecertificeerd die de duurzaamheid van de producten en processen aantonen, evenals de grote zorg voor eerlijke handel en solidariteit. Lombardia Food Creator verdeelt zijn producten in België, Nederland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Zwitserland, IJsland en Noorwegen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.