Nieuws Antwerpen Alexander Hodac vervoegt Antwerpse Fosbury & Sons

Alexander Hodac vervoegt Antwerpse Fosbury & Sons

Alexander Hodac vervoegt Antwerpse Fosbury & Sons

ANTWERPEN – Alexander Hodac, de voormalige ceo van de beursgenoteerde projectontwikkelaar Immobel, maakt de overstap naar coworkspeler Fosbury & Sons. Als co-ceo zal hij huidig ceo Maarten Van Gool bijstaan bij de expansie en corporate zaken. Van Gool zal zich nog meer gaan focussen op de werknemers en het productaanbod.

Serge Hannecart, Stijn Geeraets en Maarten Van Gool richtten in 2016 Fosbury & Sons op met als missie de kantoorwereld voorgoed te veranderen. Fosbury & Sons leden krijgen toegang tot alle locaties, samen goed voor 21.000 m². Na de eerste locatie in de Antwerpse WATT-toren in 2016, en drie Brusselse locaties, Boitsfort in 2018, Alfons en Albert in 2019, opent het team een eerste buitenlandse locatie met Fosbury & Sons Prinsengracht in januari 2020. De komende jaren volgen er nog nieuwe locaties in onder meer Amsterdam, Den Haag, Valencia, Antwerpen, Gent en Brussel.

“Het Fosbury & Sons concept past perfect in de hedendaagse samenleving waar bedrijven nood hebben aan flexibiliteit én stabiliteit.  Met deze hybride kantoorruimtes komen werkgevers tegemoet aan de specifieke wensen van elke medewerker: plaats om comfortabel samen te werken maar ook om gefocust te werken, een interactieve cultuur waarin je mensen kan ontmoeten, mét bovendien ruimte voor rust en ontspanning”, aldus ceo Maarten Van Gool.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.