Nieuws Antwerpen Alfacom uit Brecht en Brasschaat steekt AA Verhoeven in nieuw pand in Aalst

Alfacom uit Brecht en Brasschaat steekt AA Verhoeven in nieuw pand in Aalst

Alfacom uit Brecht en Brasschaat steekt AA Verhoeven in nieuw pand in Aalst

Ricoh-verdeler Alfacom BV, met vestigingen in Sint-Job-in-‘t-Goor en Brasschaat, nam eind vorig jaar al AA Verhoeven in Aalst over. Dat krijgt nu een vervolg, want Alfacom verhuist AA Verhoeven naar een nieuw en ruimer pand aan de Gentsesteenweg, vlak bij het centrum van Aalst.

De bedrijfsfilosofie en werkwijze van Alfacom en AA Verhoeven zijn heel gelijklopend. Beide opereren als Ricoh-verdeler met een eigen technische dienst. Dit effende vrij vlot het pad voor een verregaande samenwerking en uiteindelijk de overname. Op het terrein verandert er niet veel: de naam AA Verhoeven blijft behouden. Maar Koen Coppens en Michel Elyakim, de twee vennoten van Alfacom, bezitten nu ook alle aandelen van de vestiging in Aalst. De vroegere bedrijfsleider Steven Verhoeven en zijn echtgenote blijven er wel aan de slag.

Meer ruimte, meer mogelijkheden

Aan de Gentsesteenweg in Aalst beschikt AA Vercammen nu over een grotere oppervlakte van 250 m². Daar waar de winkel voorheen eerder verscholen lag, gaat het nu om een toplocatie langsheen een drukke baan op nauwelijks 1,5 km van het centrum van Aalst.

“Wij blijven sterk geloven in AA Verhoeven en in zijn potentieel als Ricoh-verdeler, maar zeker ook als Exellentwinkel die gekend is in Aalst. Wat dat laatste betreft, gaan we in de nieuwe winkel verder inzetten op gamen via pc. Daar zijn krachtige pc’s en schermen voor nodig. In onze ‘gaming corner’ adviseren we de klanten hierbij. Ook laptops, tablets en zo meer zitten in ons aanbod”, onderlijnt Koen Coppens die zelf geboren is in Aalst.

De werknemers van AA Verhoeven blijven gewoon in dienst. Met de 16 medewerkers van Alfacom erbij bestaat het team nu in totaal uit 20 mensen. Hiervan gaan er 4 als verkoper de baan op ondersteund door 3 salesmensen, aangevuld met administratieve medewerkers en techniekers.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.