Nieuws Antwerpen All-Connects verhuisd naar Kontich

All-Connects verhuisd naar Kontich

All-Connects verhuisd naar Kontich

trackTrack- en tracespecialist All-Connects is verhuisd van Deurne naar Kontich. Op het industrieterrein Satenrozen is een nieuwe hoofdzetel neergepoot. “We zitten er allicht voor enkele jaren goed”, zegt zaakvoerder Philippe Minne.

Voertuigvolgsystemen zijn vandaag zowat inherent aan elk afgewogen logistiek systeem. Een bedrijf dat zichzelf respecteert laat zijn trucks vandaag opvolgen. All-Connects had als een van de eersten die groeimarkt onderkend. Reeds in 2002 ging Philippe Minne GPS-systemen integreren in tracking en tracing en in telematica. Hij koos daartoe telkens de beste leverancier in functie van de klanten. Het ging dan finaal zowel om tijdsregistratiesystemen, personeelsregistratie en beveiligingsystemen.”Wij bieden onze klanten in dit opzicht meerdere types hardware aan en bouwen het geheel uit tot een perfect compatibel systeem.”

Met de verhuis naar een groter pand in Kontich onderbouwt All-Connects een volgende fase in zijn verder groeiverhaal. Het gebouw wordt niet enkel gedeeld met de zusterfirma Trapmann. Omdat men er ook kan beschikken over een eigen atelier worden de logistieke mogelijkheden voor de inbouw van systemen in voertuigen ook sterk vergemakkelijkt.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.