lifestyle antwerpen vdc sc Véronique De Kock en Steve Corthaut. (Foto: PDH)

Alle luxe van provincie Antwerpen gebundeld in een boek

In alle sterrenzaken, de betere brasserieën en de populaire hotspots in Antwerpen kan je voortaan het luxueuze coffee table book Lifestyle Antwerpen inkijken. 'De gids van het goede leven', die zopas -onder ruime belangstelling- door Véronique De Kock werd voorgesteld in Botanic Sanctuary Antwerp, bevat testimonials van Antwerpse ondernemingen over de laatste trends in fashion, food, travel, cars, interior, luxury real estate, health en beauty.

Meer dan 250 piekfijn uitgedoste gasten waren dinsdag te gast in hotel Botanic Sanctuary Antwerp voor de voorstelling van Lifestyle Antwerpen, een luxueuze uitgave met tips en trends over alles wat het leven aangenaam maakt. Vanuit de hele provincie presenteren Antwerpse ondernemers in het boek de nieuwigheden op vlak van luxeproducten en diensten.

Het waren lifestyle-ambassadrice Véronique De Kock en uitgever Steve Corthaut die Lifestyle Antwerpen mochten voorstellen en overhandigen. In de betere horecazaken, trendy venues en bij de businesspartners zal de uitgave kunnen geconsulteerd worden. "Onze Lifestyle-boeken zijn collecters items geworden", zegt Steve Corthaut. "In Limburg en Oost-Vlaanderen hebben we met veel succes zopas een uitgave gelanceerd. De editie West-Vlaanderen is bijna klaar. En deze in Antwerpen is zelfs al de tweede voor de provincie. Het is mooi gelukt om de eerste nog te overtreffen, met nog meer gerichte content (772 pagina's!) en extra partners die zich graag via dit boek in de kijker willen zetten. Maar vooral: de vraag vanuit de lezers is groter dan verwacht. De bundeling van een aanbod dat tot de verbeelding spreekt, wekt duidelijk de interesse van mensen die graag met volle teugen van het leven genieten. Het valt op dat ze zich voor hun keuzes om te dineren of te shoppen laten leiden door de tips in een fysiek boek, waarin ze naar believen kunnen bladeren en lezen. En dat in een digitaliserende informatiemaatschappij..."

De gastvrouw op de lancering was Véronique De Kock. De voormalige Miss België is sinds 2022 de ambassadrice van Lifestyle Vlaanderen: “De tweede editie van Lifestyle Antwerpen is een echt snuisterboek waar je uren in kan bladeren", zegt ze. "Dit boek lezen is zoals kuieren in de stad: je droomt even weg. Lifestyle Antwerpen staat vol verrassende weetjes en ik leer zelfs nog bij (lacht). Dan denk ik aan handige tips om te shoppen, interieurtips, healthy-zaken, juwelierszaken... Het is een boek dat inspireert, dat je iets bijbrengt. En het receptenboek, midden in de uitgave, is verrassend. Het is dus zeker de moeite Lifestyle Antwerpen te consulteren om van het goede leven te genieten...”