AllesCloud Emblem Foto: AllesCloud

AllesCloud verhuist naar nieuw kantoor in Emblem

AllesCloud, specialist in cloudgebaseerde oplossingen voor VoIP (Voice over Internet Protocool), zal vanaf vandaag werken in Hof van Emblehem in Emblem. De verhuis naar het nieuwe kantoor brengt het bedrijf dichter bij de doelgroep.

AllesCloud is een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in cloudgebaseerde oplossingen voor VoIP en een gerespecteerde reseller van Exact Online boekhoudsoftware. Het bedrijf telt nu drie medewerkers en werd opgericht in 2016 door Rudy Van Avermaet. Tot vorige week was het bedrijf te vinden in de Beekhoekstraat in Lint.

Met het nieuwe kantoor wil het bedrijf haar mogelijkheden uitbreiden, operationele efficiëntie te verbeteren en een hoger niveau van ondersteuning en service bieden aan haar klanten. De verhuizing biedt een meer toegankelijke en handige locatie voor zowel klanten als medewerkers.

"We zijn opgetogen om dit nieuwe hoofdstuk in de reis van ons bedrijf te beginnen," zei Rudy Van Avermaet. "Deze verhuizing markeert een nieuw begin voor ons, en we kijken uit naar de mogelijkheden die het met zich meebrengt. Onze toewijding aan onze klanten blijft sterker dan ooit, en deze stap stelt ons in staat om de best mogelijke service te blijven bieden."