Nieuws Antwerpen Alllift Michielsens gaat Italiaanse hoogwerkers CO.ME.T. verdelen

Alllift Michielsens gaat Italiaanse hoogwerkers CO.ME.T. verdelen

Alllift Michielsens gaat Italiaanse hoogwerkers CO.ME.T. verdelen

 

Allift Michielsens uit Deurne is al 27 jaar gespecialiseerd  in de verhuur, verkoop en het onderhoud van hoogwerkers, schaarliften en vorkliften. Het familiebedrijf in Deurne heeft daarmee een sterke reputatie opgebouwd. Sinds kort is Allift Michielsens ook de exclusieve verdeler voor België van het Italiaanse merk CO.ME.T. Officine. Dit bedrijf is gespecialiseerd in de bouw van hoogwerkers op vrachtwagens.

De naam Michielsens is al meer dan een halve eeuw verbonden met de wereld van hijs- en hefwerktuigen. Lieve Michielsens zet het pionierswerk van haar vader voort. Haar bedrijf Allift Michielsens zorgt ervoor dat personen in de meest veilige en comfortabele omstandigheden in de  hoogte kunnen worden gebracht. Met dat doel worden liften en hoogtewerkers in alle mogelijke maten en vormen verhuurd, verkocht en onderhouden.

“Met de Antwerpse haven en de petrochemie vlakbij zijn er heel wat bedrijven die op ons een beroep doen” zegt Lieve Michielsens. “We werken enkel met sterke merken. Onze machines zijn dan ook uitsluitend van hoge kwaliteit”.

 

Kwalitatieve dienstverlening staat voorop bij Michielsens. “We beschikken we over een team van gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers. Werken op hoogte houdt risico’s in. Daarom hanteren wij heel strenge kwaliteits- en veiligheidsnormen” zegt Lieve Michielsens.

Sinds kort is allift Michielsens ook exclusief verdeler voor België van het Italiaanse merk CO.ME.T. Officine. Dit bedrijf is gevestigd in de regio van Bologna. Naast het standaardgamma levert het bedrijf ook maatwerk, bv. hoogtewerkers op vrachtwagens of tractoren voor de fruitpluk.

Naast het partnership met het Italiaanse bedrijf heeft allift Michielsens de voorbije maanden ook zijn logo en huisstijl grondig vernieuwd.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.