Nieuws Antwerpen Amerikaanse erkenning voor OM Partners

Amerikaanse erkenning voor OM Partners

Amerikaanse erkenning voor OM Partners

omOM Partners kreeg van het Amerikaanse research- en consultancybedrijf Gartner een internationale erkenning opgespeld. Het bedrijf uit Wommelgem werd bij een internationale marktanalyse in het zogenaamde “magic quadrant” geplaatst.
OM Partners is een specialist in supply chain planning solutions en heeft zich onder Anita Van Looveren gepositioneerd op zijn eigen nichemarkt. Het heeft in dit opzicht klanten aangetrokken uit nagenoeg de hele wereld. Vanuit Wommelgem worden ook kantoren aangestuurd in de Verenigde Staten, China, de UK, de Verenigde Arabische Emiraten, Frankrijk, Nederland en Duitsland.

OM Partners is destijds in 1985 opgezet door de huidige partners Anita Van Looveren (managing partner), Bart De Decker, Jan Geuens, Georges Schepens, Luc Van hamme en Luc Schepens.

De erkenning van het systeem OMP Plus door Gartner als “supply chain planning system of record” is heel opmerkelijk. Gartner opereert vanuit Stamford, Connecticut en screent met zijn 7600 associates de hele internationale markt. OM Partners kwam daardoor samen met internationale namen als Blue Ridge, NeoGrid, SAS, Syncron, Infor e.a. in het gerenommeerde “magic quadrant.”

OM Partners heeft klanten in de meest uiteenlopende industrietakken, van chemie tot farma, drankindustrie, consumer goods, verpakkingssector, metaalbouw enz.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.