Nieuws Antwerpen andRobin helpt kleine bedrijven met makkelijk te hanteren managementrapporteringen

andRobin helpt kleine bedrijven met makkelijk te hanteren managementrapporteringen

andRobin helpt kleine bedrijven met makkelijk te hanteren managementrapporteringen

vicky-praetDe financiële consulent  andRobin uit Kontich helpt KMO’s  en start-ups bij de oplossing van al hun financiële beslommeringen. Het bedrijf wil haar manier van werken en omgaan met financiële vragen van kleine bedrijven voorstellen tijdens een ontbijtsessie op 8 november.

AndRobin maakt zich sterk dat het kleine bedrijven en ondernemers kan helpen om zicht te krijgen op de cijfers van het bedrijf, zonder dure software of wekenlang studiewerk. Het bedrijf ging daarbij zelf eerst te rade bij verschillende financiële experten, IT’ers en softwareontwikkelaars.

Vandaag implementeert andRobin maandelijks 3 tot 4 managementrapporteringen in kmo’s en start-ups. “Door gebruik te maken van Excel of Qlik Sense maken we bestaande data overzichtelijk voor de zaakvoeder, het salesteam, de magazijniers” zegt zaakvoerder Vicky Praet van andRobin. “We doen dat op een eenvoudige manier. Elk rapport maken we op maat van de doelgroep. Hoe staat het bedrijf ervoor? Hoeveel omzet draait het op dit moment? Is de marge gehanteerd? Deze data kan live of vanuit een vaststaande database uit de managementrapportering vloeien,” meent Vicky Praet.

Het rapporteringssysteem heeft oneindig veel mogelijkheden, stelt het bedrijf.  “Het is niet omdat je een ander boekhoudpakket, voorraadbeheersysteem of ERP hebt dat de managementrapportering verloren is. Het plug and playsysteem  zorgt voor een betrouwbare partner voor jaren” zegt Vicky Praet.

“Soms is de nood aan een managementrapportering wel aanwezig, maar bestaat de vraag wat deze moet inhouden. Wie moet of mag toegang krijgen tot welke gegevens? Collega-zaakvoerders, financiële experten met sectorkennis en een raad van advies kunnen in dit geval ondersteuning bieden. Zo kan de strategie vertaald worden in de technische applicatie,” aldus Vicky Praet.

Als u meer wil weten over de managementsrapportering, schrijft u zich dan in voor de gratis ontbijtsessie in Sint-Niklaas op 8 november.

Klik hier voor meer informatie.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.