Nieuws Antwerpen AniCura voortaan ook actief in Wallonië

AniCura voortaan ook actief in Wallonië

AniCura voortaan ook actief in Wallonië

ANTWERPEN – AniCura, een van Europa’s meest toonaangevende aanbieders van hoogwaardige diergeneeskundige zorg voor huisdieren, is voortaan ook actief in Wallonië. Het Zweedse bedrijf, dat in maart 2020 zijn intrede deed in België, verwelkomt met Clinique Vétérinaire ADK-Heusy nu zijn eerste Waalse dierenkliniek in de AniCura-familie.

AniCura begon in 2011 in Scandinavië en is sindsdien uitgegroeid tot een toonaangevende aanbieder van kwaliteitsvolle en geavanceerde diergeneeskundige zorg in dertien Europese landen. Sinds haar intrede in België nam het bedrijf acht hoogwaardige dierenklinieken en -praktijken in Vlaanderen, waaronder ook in Antwerpen, op in zijn netwerk. Die groei zet zich voort, nu Clinique Vétérinaire ADK-Heusy zich als eerste kliniek in Wallonië bij AniCura heeft aangesloten.

“We zijn heel trots dat we onze eerste kliniek in Wallonië aan ons Belgische netwerk mogen toe te voegen. Zo kunnen we een nog betere veterinaire zorg verlenen aan de huisdieren van de meer dan 2,5 miljoen huisdiereigenaren in heel België”, zegt Azita Shariati, Algemeen Directeur van de groep AniCura.

“Met de toevoeging van Clinique Vétérinaire ADK-Heusy effenen we het pad voor meer klinieken en praktijken in het zuiden van België die ons willen komen versterken. Dierenartsen die zich bij ons aansluiten, kunnen rekenen op onze steun om de hoogste zorgkwaliteit te bieden. Ze moeten zich geen zorgen maken om hun onafhankelijkheid als arts, want het belang van de huisdieren komt bij ons altijd op de eerste plaats”, voegt Kathleen Moons, country manager voor België toe.

Vandaag heeft AniCura op meer dan 350 locaties in Europa 7000 diergeneeskundige professionals in dienst, onder wie 2.500 dierenartsen. Sinds 2018 maakt AniCura deel uit van de Mars Veterinary Health-familie van dierenartsenpraktijken.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.