Nieuws Antwerpen Anker18 & De Ronde: meer gelijkenissen dan je denkt

Anker18 & De Ronde: meer gelijkenissen dan je denkt

Frédéric Thielemans en Tom Goyvaerts van vastgoedspeler Anker18 zijn helemaal klaar voor de Ronde van Vlaanderen, inclusief bijpassende truitjes.

Anker18 & De Ronde: meer gelijkenissen dan je denkt

Vlaanderens mooiste, bij menig wielerliefhebbers is dat de Ronde van Vlaanderen. En op 4 april is het weer zover. Hoog tijd om Anker18 te spiegelen aan deze oeroude klassieker. En ja: er zijn vele gelijkenissen te vinden.

Vorig jaar werd de Ronde van Vlaanderen nog naar oktober uitgesteld omwille van de coronapandemie. Dit jaar staat Vlaanderens Mooiste weer op haar vertrouwelijke plek in de koerskalender: 4 april, mét start in Antwerpen.

“We hopen dat deze Ronde symbool mag staan voor de terugkeer naar het nieuwe normaal. De eindmeet zullen we op 4 april nog niet halen, maar laat ons allemaal een startnummer opspelden, er een mooie koers van maken en al juichend de finish bereiken”, zegt Frédéric Thielemans, bestuurder bij Anker18.

Al zal De Ronde dit jaar opnieuw zonder publiek doorgaan. “Vandaag staat ook veel kantoor- en winkelvastgoed leeg. Het is de wens van iedere bedrijfsleider en van ons als professionele vastgoedmakelaars om die weer te laten leven en medewerkers en klanten te verwelkomen, net zoals supporters de koers doen opleven.”

Dé klassieker

De Ronde van Vlaanderen is de klassieker der klassiekers. Ook Anker18 is uitgegroeid tot een vaste waarde binnen de professionele vastgoedmarkt. Zo pronkt het bedrijf op nummer 1 in het beheer van KMO- & industrieruimten in België in de jaarlijkse ranking van Expertise News, de professionele nieuwsbrief over bedrijfs- en beleggingsvastgoed. Nog in die ranking staat Anker18 op 1 in de categorie Growth Rental Value.

“Daarnaast prijken we in Antwerpen op de eerste plaats wat betreft het grootste aantal gerealiseerde vastgoedtransacties in de kantorenmarkt in 2020. Op vlak van aantal verhuurde m2 in 2020 zijn we runner-up. We zijn dus al een klassieker, maar de ambitie is om Vlaanderens Mooiste te worden: we willen bij de absolute premiummakelaars te behoren.”

Wie wint?

Anker18 hoopt op een mooie Ronde van Vlaanderen. Een koers die traditiegetrouw aftastend start – met onderweg een heleboel hellingen en kasseistroken – en op het einde helemaal losbarst.

“Zo kijken we ook naar 2021. Het jaar is zonder veel perspectief gestart, er wachten bedrijfsleiders en beslissingsnemers nog heel wat hindernissen, maar we voelen animo. Die is nodig om op het einde nog een flinke demarrage te plaatsen en corona aan de meet te verslaan. We hopen dat iedereen als winnaar over de streep komt.”

En de winnaar van De Ronde? Dit is de consensus onder de Anker18-medewerkers rond de top drie voor deze editie.

  1. Van Aert
  2. Van der Poel
  3. Kristoff

Anker18 adviseert bij verkoop- en verhuurtransacties van bedrijfsvastgoed, en neemt ook het beheer, schattingen en consultancy-opdrachten op zich.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.