Nieuws Antwerpen Annic Bosmans uit Aartselaar wordt nieuwe CEO van Randstad BeLux

Annic Bosmans uit Aartselaar wordt nieuwe CEO van Randstad BeLux

Annic Bosmans nieuwe CEO Randstad Annic Bosmans. Foto: Randstad

Annic Bosmans uit Aartselaar wordt nieuwe CEO van Randstad BeLux

AARTSELAAR – Annic Bosmans (49) zal vanaf 1 april de nieuwe CEO zijn van Randstad Belgium en Luxemburg. Dat laat het bedrijf woensdagochtend weten in een persbericht. Ze volgt daarmee Herman Nijns op. Hij zal voortaan de leiding nemen van Randstad in Latijns-Amerika en Zuid-Europa.

In februari liet het bedrijf al weten dat de huidige CEO Herman Nijns een andere functie zou bekleden. Hij zal voortaan de leiding nemen over Randstad Zuid-Europa en Latijns-Amerika. Een opvolger werd toen nog niet bekendgemaakt.

LEES OOK. Herman Nijns komt aan het hoofd van Randstad in Uruguay, Griekenland en elf andere landen

Een maand later laat het bedrijf weten dat Annic Bosmans, die vijf jaar werkzaam is binnen het managementteam, Nijns zal opvolgen als CEO. “Het is een enorme eer”, zegt Bosmans. “Iedereen moet een volwaardige kans krijgen op de arbeidsmarkt en het is onze rol om hen goed te begeleiden. Deze brede maatschappelijke rol is wat mij na al die jaren blijft motiveren.”

Bosmans heeft een master Technische- en Economische Wetenschappen (TEW) op zak. Ze begon haar loopbaan in 1997 als consultant bij Interlabor Interim, een onderdeel van Randstad. Ze tradt in 2018 toe tot het managementteam en ze leidt sindsdien de uitzendactiviteiten van Randstad in België.

1,6 miljard euro omzet

Randstad België  telt meer dan 2.400 medewerkers (FTE) in 153 kantoren en 178 inhouse locaties. Onder leiding van Nijns realiseerde Randstad Group Belgium in 2022 een omzet van 1,6 miljard euro.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.